Raspored svetih Misa na grobljima

Raspored svetih misa na grobljima u našoj župi i u susjednim župama.

Opširnije …

Proslava blagdana sv. Mateja 21.9.2015.

Naša župna zajednica sv. Mateja  proslavila je u ponedjeljak, 21. rujna, svoju župnu svetkovinu. Svečano euharistijsko slavlje, na samu svetkovinu kao i trodnevnu duhovnu obnovu, predvodio je rektor sjemeništa u Splitu don Jure Bjeliš, uz koncelebraciju oko 20 svećenika. 

Opširnije …

Radionica za djecu povodom blagdana sv. Mateja

U subotu, 19. rujna 2015., u našoj župi održana je likovno-kreativna radionica u čast našeg zaštitnika svetog Mateja. Radionicu su vodile profesorice Vesna Sušac i Renata Arapović. Na radionicu se odazvao velik broj naših osnovnoškolaca, koji su sa zanimanjem i velikim entuzijazmom pristupili izradi vitraja.

Opširnije …

Krizma u našoj župi

Subota, 30. svibnja bio je poseban dan za našu župnu zajednicu. Po prvi put u 20 godina postojanja naše župe podijeljen je sakrament sv. Potvrde našim krizmanicima. Svečanu sv. Misu predvodio je mjesni biskup msgr. Ratko Perić. 

Opširnije …

Mali misionari župe sv. Mateja

Poštujući odluku naših biskupa, na blagdan Bogojavljenja u našoj župi se na poseban način obilježio i Dan Djela svetog Djetinjstva. Vjeroučenici I., II., i III. razreda, uz vodstvo i pomoć svoje vjeroučiteljice, radosno su prihvatili akciju Djeca pomažu djeci

Opširnije …