2018

Hodočašće u Vepric

Planiramo hodočašće u svetište Majke Božje Lurdske u Vepricu kod Makarske na uočnicu blagdana Male Gospe, 7. rujna u večernjim satima. Prijave i više informacija možete dobiti u župnom uredu.

Opširnije …

Župni oglasi Devetnaesta nedjelja kroz godinu - 12. kolovoza 2018.

- Slijedeća nedjelja je 20. nedjelja kroz godinu. Svete mise su redovito po ljetnom rasporedu u 8.00, 9.30 i 19.00 sati.
- U srijedu je svetkovina Uznesenja blažene djevice Marije na nebo – Velika Gospa. Sveta misa će ovdje u crkvi biti samo jutarnja u 8.00 sati. Susjedna župa Goranci slavi svog patrona pa pozivamo sve koji mogu da pođu i sudjeluju u svetom misnom slavlju koje će biti u 11:00 sati…
- Planiramo hodočašće u svetište Majke Božje Lurdske u Vepricu kod Makarske na uočnicu blagdana Male Gospe, 7. rujna u večernjim satima. Prijave i više informacija možete dobiti u župnom uredu. Broj prijava je ograničen.

Opširnije …

Župni oglasi Osamnaesta nedjelja kroz godinu - 5. kolovoza 2018.

- Slijedeća nedjelja je 19. nedjelja kroz godinu. Svete mise su redovito po ljetnom rasporedu u 8.00, 9.30 i 19.00 sati.
- Crkveni brak žele sklopiti mladić Dario Đaković sin Ante i Ljubinke r. Petrović iz župe sv. Petra i Pavla Mostar i djevojka Ivana Čarapina kći Dragana i Tereze r. Bevanda iz naše župe.
- Crkveni brak žele sklopiti mladić Dejan Tomić sin Zorana i Jelene r. Matković iz naše župe i djevojka Mia Šunjić kći Gorana i Radice r. Čuljak iz župe sv. Marka Cim.
- Crkveni brak žele sklopiti mladić Boris Raič sin Ante i Stane r. Marić iz naše župe i djevojka Matea Jozić kći Damira i Anđe r. Raič iz župe Katedrala.
- Crkveni brak žele sklopiti mladić Damir Ćubela sin Zorana i Marije r. Raič iz naše župe i djevojka Katarina Marinčić kći Maria i Ružice r. Soldo iz župe Krista Kralja Čitluk.
- Crkveni brak žele sklopiti mladić Mladen Knezović sin Marina i Slavice r. Škobić iz naše župe i djevojka Nikolina Bošnjak kći Blage i Ana-Marije r. Soldo iz župe sv. Luke Ilići.
- Ako netko zna kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

Opširnije …

Župni oglasi Sedamnaesta nedjelja kroz godinu - 29. srpnja 2018.

- Slijedeća nedjelja je 18. nedjelja kroz godinu. Svete mise su redovito po ljetnom rasporedu u 8.00, 9.30 i 19.00 sati.
- Za održavanje crkve darovali su: Josip Jurić 50 KM, Branka Božić 50 KM, od krštenja Manuela Gavrana 100 KM i od krštenja Luke Pehara 100 KM. Iskrena hvala svim darovateljima.

Opširnije …

Župni oglasi Šesnaesta nedjelja kroz godinu - 22. srpnja 2018.

- Slijedeća nedjelja je 17. nedjelja kroz godinu. Svete mise su redovito po ljetnom rasporedu u 8.00, 9.30 i 19.00 sati.
- Crkveni brak žele sklopiti mladić Ivan Gašpar sin Stjepana i Anne r. Čičak iz župe sv. Obitelji Kupres i djevojka Sanja Čuljak kći Drage i Veronike r. Kafadar iz HKM Bielefeld Njemačka.
- Ako netko zna kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavjestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

Opširnije …