Župni oglasi Presveto Trojstvo - 31. svibnja, 2015.

  1. Slijedeća nedjelja 10. kroz god. Svete mise su redovito u 08.00, 09.30, 11.00 i 18.00 sati.
  2. U utorak nastavljamo pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Ante.
  3. U četvrtak je svetkovina Tjelova. U našoj župi bit će proslavljena svečanom sv. Misom u 18 sati i procesijom sa liturgijskim pjevanjem na čast sv. Euharistije. Pozivamo posebno naše ovogodišnje prvopričesnike da dođu i donesu korpice sa laticama cvijeća.
  4. Vjeronauk i župne aktivnosti su završene. Uspjeh vjeroučenika ćemo objaviti na našoj župnoj web-stranici.
  5. Sveta Misa sa svetim Ocem papom Franjom održat će se 6. lipnja u Sarajevu. Polazak autobusa je u subotu, 6.lipnja u 4,30 sati ujutro. Svi oni koji idu osobnim prijevozom a prijavili su se za karte neka dođu u župni ured preuzeti svoje karte, a onima koji idu župnim autobusima karte će bit podijeljene na polasku. Sve pojedinosti oko pravila putovanja i potrepština koje se smiju nositi sa sobom imate na oglasnoj ploči.
  6. U utorak i srijedu navečer u 19.00 sati su dvije završne generalne probe za župni zbor koji pjeva na misi s Papom. Tko od pjevača ne dođe na obje te probe ne može nastupiti na toj misi niti ići na hodočašće. Zato pozivamo sve pjevače da obe večeri svakako dođu na probe.
  7. Crkveni brak žele sklopiti mladić Igor Pintarić sin Željka i Tonke r. Škobić iz Katedralne župe i djevojka Sanja Jozić kći Ilije i Jadranke r. Medak iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Vanja Soldo sin Žarka i Nade r. Miličević iz naše župe i djevojka Ivana Babić kći Željka i Angeline r. Marić iz župe Stolac.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Ante Pandža sin Marinka i Anice r. Marinčić iz naše župe i djevojka Ljiljana Marić kći Pere i Milke r. Čović iz župe sv. Marka - Cim.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Bojan Rajič sin Mirka i Zrinke r. Dodig iz naše župe i djevojka Suzana Brkić kći Boška i Slavice r. Perović iz župe Vareš.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

Natrag