Župni oglasi 21. kroz god – 24. kolovoza, 2014.

  1. Slijedeća nedjelja je 22. kroz god. Svete mise su u redovitom rasporedu u 08.00, 09.30 i večernja u 19.00 sati.
  2. U subotu u 10 sati je ministrantski sastanak.
  3. U subotu u 12 sati je proba zbora „Leptiri“, u 16 sati proba zbora „Santosi“, u 17 sati zbora „Angelusi“
  4. Bogu hvala razglas je postavljen i nadamo se da funkcionira. Cijeli sustav razglasa košta oko 15 000 KM i ovom prigodom pozivamo sve koji mogu pomoći svojim prilogom da što prije otplatimo novi razglas te jasnije i razgovjetnije slušamo Riječ Božju. Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način do sada pomogli.
  5. Župni upravitelj župe Drežnica obavještava sve vjernike kako će se u utorak 9.9. 2014.god. obilježiti spomen na sve nedužno pobijene katolike Hrvate Grabovice. Križni put i Sv. Misa toga dana je u 11 sati koju predvodi generalni vikar naših biskupija don Željko Majić.
  6. Crkveni brak žele sklopiti mladić Ivica Menalo sin Marka i Zore r. Vuletić iz župe Uznesenja BDM Dračevo i djevojka Žana Škobić kći Mladena i Radoslave r. Šunjić iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić MilijanRaspudić sin Mile i Danice r. Prusina iz župe sv. Ivan ap. i ev. Mostar i djevojka Mirna Kordić kći Mire i Marice r. Raič iz naše župe Katedrala Mostar.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  7. Odlukom našeg mjesnog biskupa msgr. dr. Ratka Perića naš dosadašnji župni vikar, don Pero Miličević odlazi iz ove župe 31. kolovoza na postdiplomski studij Kanonskog prava u Rim. U njegovom budućem svećeničkom životu, radu i studiju želimo mu puno Božjeg blagoslova i uspjeha na njivi Gospodnjoj. Preporučujemo ga i u vaše molitve. Don Peru će u ovoj župi zamjeniti don Mile Vidić, rodom iz župe Stjepan Krst a dolazi iz susjedne nam župe Katedrala gdje je do sada bio župni vikar.
  8. Novom župnom vikaru izražavamo svoju dobrodošlicu i neka ga Duh Sveti prati u njegovu budućem životu i radu u ovoj župi.

Natrag