Župni oglasi 27. kroz godinu - 5. listopada, 2014.

  1. Slijedeća nedjelja je 28. kroz god. Svete mise su redovito u 8.00 sati rana misa, u 9.30 dječja misa,  pučka misa za narod u 11.00 sati i večernja misa za mlade u 18.00 sati.
  2. U petak je redovito pobožnost klanjanja u našoj crkvi nakon večernje svete mise.
  3. Raspored župnih aktivnosti imate na župnoj web stranici, na oglasnoj ploči i u novom župnom listu.
  4. Upis djece na župni vjeronauk je do subote 11. listopada. Nakon toga nitko se ne može u ovoj školskoj godini prijaviti na vjeronauk, da bi manipulacije pojedinih roditelja koji su djecu za sakramente prve pričesti i potvrde prijavljivali čak i nekoliko dana prije primanja tih sakramenata. Ponavljamo, djeca koja redovito i od početka ne pohađaju župni i školski vjeronauk ne mogu pristupati svetim sakramentima!
  5. Crkveni brak žele sklopiti mladić Mario Galić sin Jure i Anke r. Novak iz župe Prozor i djevojka Lidija Aničić kći Vitomira i Ljubice r. Kordić iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Marin Prusina sin Vinka i Slavke r. Miletić iz župe Čerin i djevojka Josipa Petrović kći Marka i Ankice r. Kovačević iz naše župe.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

Natrag