Župni oglasi 31. kroz godinu - 2. studenog, 2014.

  1. Slijedeća nedjelja je 32. kroz god. Svete mise su redovito u 8.00 sati rana misa, u 9.30 dječja misa,  pučka misa za narod u 11.00 sati i večernja misa za mlade u 18.00 sati.
  2. Danas poslijepodne u groblju u Raštanima u 16.00 sati je sveta misa za sve pokojne u tom groblju.
  3. Župne aktivnosti i vjeronauk ovoga tjedna su u redovitom rasporedu.
  4. Ponovo pozivamo sve koji se žele uključiti u  zbor odraslih osoba „Cecilija“ koje bi pjevale na nedjeljnoj jutarnjoj misi u 8.00 sati da dođu u četvrtak navečer nakon svete mise u župni ured na probu.
  5. Crkveni brak žele sklopiti mladić Ivan Perić sin Vjekoslava i Milice r. Čuljak iz župe sv. Petra i Pavla i djevojka Ivana Čuljak kći Ante i Zdenke r. Svrze iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Ivan Bevanda sin Ljube i Jadranke r. Leko iz naše župe i djevojka Marina Zadro kći Zdenka i Stoje r. Brković iz župe Potoci.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Danijel Krešić sin Mire i Lidije r. Marić iz župe sv. Petra i Pavla i djevojka Dragana Džandara kći Drage i Ane r. Radman iz naše župe.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  6. Za održavanje crkve darovali su: odkrštenja Josip Bošnjak100 KM, odkrštenja Una Luca Šilić 100, obitelj Marojević 100, od krštenja Filip Đolo 100, Ivan Beus 100, od vjenčanja Galić - Aničić 100, Srećko Drinovac 350, Dragica Knezović 50 i Tihomir Pandža 100 KM. Iskrena hvala svim darovateljima!
  7. Molimo se za sve naše pokojne…

Natrag