Župni oglasi Devetnaesta nedjelja kroz godinu - 12. kolovoza 2018.

  1. Slijedeća nedjelja je 20. nedjelja kroz godinu. Svete mise su redovito po ljetnom rasporedu u 8.00, 9.30 i 19.00 sati.
  2. U srijedu je svetkovina Uznesenja blažene djevice Marije na nebo – Velika Gospa. Sveta misa će ovdje u crkvi biti samo jutarnja u 8.00 sati. Susjedna župa Goranci slavi svog patrona pa pozivamo sve koji mogu da pođu i sudjeluju u svetom misnom slavlju koje će biti u 11:00 sati.
  3. Planiramo hodočašće u svetište Majke Božje Lurdske u Vepricu kod Makarske na uočnicu blagdana Male Gospe, 7. rujna u večernjim satima. Prijave i više informacija možete dobiti u župnom uredu. Broj prijava je ograničen.
  4. Crkveni brak žele sklopiti mladić Zlatko Biokšić sin Ivana i Melite r. Dugandžić iz župe sv. Petra i Pavla Mostar i djevojka Jelena Rotim kći Radenka i Suzane r. Golemac iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Tomislav Pavković sin Josipa - Ljube i Vinke r. Sabljić iz župe Široki Brijeg i djevojka Doris Šimunović kći Zvonke i Jasne r. Špago iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Darko Zadro sin Zvonke i Janje r. Marić iz naše župe i djevojka Ivana Knezović kći Zdenka i Marije r. Marić iz župe sv. Marka - Cim.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Miro Miletić sin Jakova i Anice r. Jurić iz naše župe i djevojka Dajana Jurić kći Franje i Slavice r. Filipović iz župe Domanovići.
    Ako netko zna kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  5. U prošlom tjednu u našoj župi preminuli su Luca Pinjušić i Ivan Musa. Molimo se za pokoj njihovih duša.

 

Natrag