Župni oglasi Druga nedjelja došašća - 10. prosinca 2017.

  1. Sljedeća nedjelja je 3.nedjelja došašća. Svete mise su u 8.00, 9.30, 11.00 i u 18.00 sati navečer.
  2. Božićna ispovijed starih i nemoćnih:
    Utorak - 12. prosinca: Raštani, Rudarska i Kralja Tomislava
    Srijeda - 13. prosinca: Orlac, Ulice II. Bojne rudničke, dr. Milana Šuflaya, Vukovarska, Dubrovačka i Blajburških žrtava.
    Oba dana ispovijed ćemo započeti ujutro u 9 sati i očekujemo završiti do 13 sati.
  3. Božićni blagoslov obitelji: Molimo sve one koji žele blagoslov obitelji da se prijave. Svi oni koji su se prijašnjih godina prijavili ne moraju ponovo, samo oni koji se do sada nisu prijavljivali. Tiskali smo prijavnice, koje možete uzeti na dnu crkve te ih popuniti i dostaviti u župni ured najkasnije do 4. nedjelje došašća kako bismo mogli napraviti raspored blagoslova te ga objaviti.
  4. U slijedeću nedjelju slavimo nedjelju Caritasa i u slijedeću subotu ćemo primati pakete ljubavi koje ćete vi vjernici pripremiti u vrijednosti od 20 KM. Paketi će pred Božić biti proslijeđeni potrebnim obiteljima. Također pozivamo naše domaćice da u subotu u toku dana donesu kolača koje ćemo prodavati u nedjelju nakon misa. Sav prihod ide za karitativne potrebe.
  5. Za održavanje crkve darovali su: Jasna Šarić 50 KM, od krštenja Andreja Marinčića 100 KM, Ilija Bogdan 100 KM, Ivanka Vinković 50 KM, od krštenja Tome Škobića 100 KM, ob. Vujević 150 KM. Iskrena hvala svim darovateljima.
  6. U slijedeću subotu u 10 sati u našoj župi bit će ispovijed za svu školsku djecu i mlade, a u drugi ponedjeljak je božićna župna ispovijed. Raspored ćemo objaviti slijedeću nedjelju. 
  7. Naša župa organizira hodočašće u Lurd krajem travnja sljedeće godine. Svi koji su se prijavili trebaju najkasnije do 15. 12 uplatiti akontaciju. Za detaljnije informacije javite se u župni ured.
  8. Kalendari! U župnom uredu možete nabaviti dvanaestolisnih i džepnih kalendara za 2018 godinu.
  9. U prošlom tjednu u našoj župi je preminula Dragica Vidović. Molimo se za pokoj njezine duše.

 

Natrag