Župni oglasi Druga nedjelja kroz godinu - 14. siječnja 2018.

  1. Slijedeća nedjelja je Treća nedjelja kroz godinu. Svete mise su u 8.00, 9.30, 11.00 i 18.00 sati.
  2. U župnom uredu možete pretplatiti crkveni tisak za sljedeću godinu te nabaviti kalendare i izmiriti svoje godišnje obaveze prema župnom uredu.
  3. Za održavanje crkve darovali su: Franjo Pandža 50 KM, Miro Marić 50 KM, od krštenja Karlo Šunjić 50 KM, od krštenja Patrik Karačić 100 KM, od krštenja Jakova Đole 50 KM, Ivan Šimunović 50 KM, ob Zdravka Pehara 100 KM. Iskrena hvala svim darovateljima.
  4. Tečaj njemačkog jezika. Svi koji su zainteresirani mogu se prijaviti na broj koji se nalazi na oglasnoj ploči. Prijave traju do kraja siječnja.
  5. Dragi vjernici, u sljedeću nedjelju, pola sata prije večernje svete mise započinjemo veliku devetnicu u čast našega nebeskog zaštitnika svetoga Mateja. Kroz narednih devet mjeseci, svakog 21. u mjesecu molit ćemo ovu devetnicu i razmatrati otajstva Isusova života o kojima govori evanđelist Matej, stavljajući se pod njegov zagovor i moleći od svemogućega Boga milost i zaštitu za sebe i sve koji su nam mili, kao i za cijelu našu župnu zajednicu, domovinu i narod. Potičemo Vas da se što više odazovete na ovu pobožnost, tako da budemo uistinu sol zemlje i svjetlost svijeta, na što nas Gospodin i poziva preko Matejeva evanđelja. Dobro došli!

 

Natrag