Župni oglasi Dvadeset šesta nedjelja kroz godinu - 25. rujna 2022.

  1. Sljedeća nedjelja je DVADESET SEDMA KROZ GODINU. Svete mise su prema starom rasporedu u 8.00, 9.30, 11.00 i 18.00 sati.
  2. Proslava Dana Trebinjsko-mrkanske biskupije će se održati u katedrali u Trebinju na spomendan Arkanđela Mihaela, Gabrijela i Rafaela, 25. rujna 2022. u 12 sati.
  3. U subotu, 1. listopada u 11.00 sati, na Vrdima će biti obilježena 29. obljetnica pogibije hrvatskih branitelja iz općine Grude. Svi koji mogu i žele neka pođu.
  4. Dragi župljani, poznato Vam je da se u sljedeću nedjelju, 2. listopada 2022. održavaju Opći izbori u Bosni i Hercegovini. U povodu pozivamo Vas da izađete na predstojeće Opće izbore i izvršite svoje građansko pravo te po savjesti svoj glas date onima za koje smatrate da će poštovati načela i vrednote koje zastupa Katolička Crkva. Također preporučujemo u molitvene nakane sve one koji vrše odgovorne službe u društvu kako bi ih odgovornije vršili za opće dobro svih.
  5. U nedjelju, 2. listopada na spomendan Anđela čuvara, u 16.00 sati, na Rimokatoličkom groblju u Raštanima bit će sveta misa za sve roditelje nerođene djece da im Gospodin udijeli snagu da nastave hrabro koračati naprijed.
  6. Dragi vjernici, kao što već znate postojeće postrojenje za klimatizaciju i grijanje je pokvareno. Nova dizalica topline košta 75.000,00 KM. Neće do kraja ispuniti naše potrebe crkve i kuće, ali će se ostaviti još jedan priključak, kada vrijeme dozvoli da se stavi još jedna manja. Dozvoljeno nam je obročno plaćanje kako budemo imali sredstava. Vam HVALA na vašim nesebičnim prilozima.
  7. Dragi vjeroučenici, vi koji dosadašnjih godina niste bili upisani na župni vjeronauk u župnom uredu uzmite prijavnice i popunjene vrate. Ovogodišnji prvopričesnici neka dođu sutra u 9.00 sati i poslijepodne u 15.00 sati. Krizmanici neka dođu sutra u 10.00 sati i poslijepodne u 16.00 sati. Sutrašnji susreti su u zakazano vrijeme, a za dalje se o svemu dogovaramo. Umjesto župnog vjeronauka djeca će radnim danima kroz mjesec listopad moliti krunicu prije večernje svete misu i to prema rasporedu kojeg imate u župnom listu i na oglasnoj ploči ispred crkve.
  8. Veliko HVALA svima vama koji ste sudjelovali u organizaciji proslave našeg nebeskog zaštitnika sv. Mateja. Hvala vrijednim domaćicama koje su donijele svoje priloge s kojima smo se počastili.
  9. U dnu crkve imate novi broj župnoga lista i brošuru vezanu za 56. Svjetski dan sredstava društvenih komunikacija, koju također imate i na našoj internet stranici.
  10. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 3 za čišćenje.

 

Natrag