Župni oglasi Dvadeseta nedjelja kroz godinu - 20. kolovoza 2017.

  1. Slijedeća nedjelja je 21. kroz godinu. Svete mise po ljetnom rasporedu su ujutro u 8.00 i  09.00 i navečer u 19.00 sati.
  2. Za održavanje crkve darovali su: Ivan Šimunović 50 KM, Mladen Pandža 50 KM, Stanko Čarapina 100 KM. Iskrena hvala svim darovateljima.
  3. U našoj župi će u devetom mjesecu započeti tečaj njemačkog jezika. Svi koji žele mogu se prijaviti do kraja kolovoza. Broj na koji se možete prijaviti nalazi se na oglasnoj ploči ispred crkve.
  4. Crkveni brak žele sklopiti mladić Marijo Karlušić sin Berislava i Mirjane r. Azinović iz župe sv. Ivana i djevojka Andrea Bokšić kći Stanka i Slavice r. Pavlović iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Igor Pehar sin Gordana i Jadranke r. Pušić iz župe Katedrala i djevojka Tatjana Rotim kći Bore i Branke r. Tomić iz župe sv. Tome.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Milan Pandža sin Mire i Mare r. Ramljak iz naše župe i djevojka Jelena Marić kći Filipa i Dragice r. Pehar također iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Marko Marinović sin Marinka i Irene r. Zrinušić iz naše župe i djevojka Marija Rajič kći Blaža i Žakline r. Ćorić iz župe sv. Marka Cim.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Maldino Stojkić sin Bože i Sanje r. Crnjac iz naše župe i djevojka Inja Boban kći Maria i Sanje r. Barbarić iz župe Katedrala.
    Ako netko zna kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavjestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  5. U prošlom tjednu u našoj župi preminuo je Josip Aničić. Molimo se za pokoj njegove duše.

 

Natrag