Župni oglasi Dvadesetdruga nedjelja kroz godinu - 2. rujna 2018.

  1. Sljedeća nedjelja je 23. nedjelja kroz godinu svete mise su redovito u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
  2. Od danas se vraća redoviti raspored svetih misa. Stoga večernje svete mise svakim danom će biti u 18.00 sati.
  3. Hodočašće u svetište Majke Božje u Vepricu kod Makarske na uočnicu blagdana Male Gospe, 7. rujna u večernjim satima. Prijave još samo danas…
  4. Također, pozivamo sve one koji imaju talenta i želje da se priključe našem mješovitom župnom zboru Benedikt. Probe su svakoga petka navečer u 20.00 sati.
  5. Naš dječji zbor „Leptiri“ počinje s redovitim probama svake subote u 12 sati. Sva djeca koja se žele priključiti našem zboru, neka dođu na ovu probu u subotu.
  6. U nedjelju 9. rujna u 11.00h obilježava se 25. obljetnica pogibije 33 Hrvata civila u Grabovici. Pozivamo sve koji mogu da sudjeluju u ovoj liturgiji.
  7. Crkveni brak žele sklopiti mladić Stjepan Brzica sin Veselka i Renate r. Leko iz naše župe i djevojka Ivana Vekić kći Dragana i Helene r. Dedić iz župe sv. Stjepana Gorica.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Mario Jurić sin Stipana i Ruže r. Bradarić iz naše župe i djevojka Nevena Bošnjak kći Grge i Lidije r. Jovanović iz župe sv. Petra i Pavla Mostar.
    Ako netko zna kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  8. U prošlom tjednu u našoj župi preminule su: Ružica Antunović, Nada Mocanoski i Ivanka Galić. Molimo se za pokoj njihovih duža.

 

Natrag