Župni oglasi Dvadesetdruga nedjelja kroz godinu - 28. kolovoza, 2016.

  1. Slijedeća nedjelja je 23. kroz god. U slijedeću nedjelju vraćamo zimski raspored svetih misa. Dakle, u nedjelju su mise ujutro u 08.00, 09.30 i 11.00, a navečer u 18.00 sati. Još ovaj tjedan svete mise radnim danom su ujutro u 07.30 i navečer u 19.00 sati. 
  2. Crkveni brak žele sklopiti mladić Ivan Šitum sin Drage i Danice r. Ivanko iz naše župe  i djevojka Mirjana Popović kći Dragana i Lucije r. Rajić  iz župe Vitez.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Mario Karačić sin Željka i Marine r. Tošić iz naše župe  i djevojka Ivana Martinović  kći Mirka i Antonije r. Smiljanić iz župe Kruševo.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Zoran Knezović sin Joze i Ruže r. Šunjić iz naše župe  i djevojka Kristina Kurečić kći Stjepana i Ružice r. Marušić također iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Srđan Kovač sin Željka i Kate r. Perak iz župe Katedrala i djevojka Antonija Čuljak kći Vlade i Šime r. Drežnjak iz naše župe.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život. 
  3. U prošlom tjednu u našoj župi preminula je Milka Beljo. Molimo se za pokoj njezine duše…

Natrag