Župni oglasi Dvadesetosma Nedjelja kroz godinu - 13. listopada 2019.

  1. Sljedeća nedjelja je 29. KROZ GODINU. Svete mise su redovito u 8.00, 9.30, 11.00 i 18.00 sati.
  2. Vjeronaučnu i ostale župne aktivnosti nastavljamo po redovnom rasporedu, a raspored imate na našoj Internet stranici i na oglasnoj ploči.
  3. Raspored misa za Sve Svete i Dušni dan u Mostarskim župama i župama Drežnica i Jablanicama imate na u novom broju župnoga lista, na oglasnoj ploči i na našoj internet stranici.
  4. U petak 18. listopada naša susjedna župa sv. Luke slavi svoga zaštitnika. Sveta misa biti će navečer u 18.00 sati. Župnik don Ivan poziva vas sve koji možete da dođete.
  5. Župa sv. Ivana organizira hodočašće u Mariju Bistricu svi oni koji su zainteresirani više informacija imate na oglasnoj ploči.
  6. Crkveni brak žele sklopiti mladić Ivan Božić, sin Slavka i Milenke r. Čović iz župe sv. Ilije Proroka Kruševo, i djevojka Alenka Jurić, kći Karla i Ane r. Zagorac iz HKM Nurnberg.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Vedran Barbarić, sin Ilije i Gordane r. Ćorić iz naše župe, i djevojka Katarina Marić, kći Josipa i Ankice r. Marić iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Mišel Golemac, sin Marinka i Draženke r. Milinković iz naše župe, i djevojka Ivana Đido, kći Željko i Ane r. Ćorić iz župe Krista Kralja Čitluk.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život. 
  7. U prošlom tjednu u našoj župi preminuli su Ante Čuljak i Zdravko Lončar. Molimo se za pokoj njihovih duša.

 

Natrag