Župni oglasi Dvadesetpeta nedjelja kroz godinu - 19. rujna 2021.

  1. Sljedeća nedjelja je DVADESETŠESTA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
  2. Danas je ujedno i drugi dan naše trodnevne priprave za proslavu sv. Mateja. Večeras će svetu misu predvoditi don Josip Galić, katedralni župnik, a sutra 20. rujna, na uočnicu sv. Mateja večernju sv. Misu predvodi don Ivan Turudić, župnik župe sv. Ivana ap. i ev. Mostar.
  3. U utorak 21. rujna je proslava našeg nebeskog zaštitnika sv. Mateja. Svete mise su ujutro u 8.00 sati i svečana sveta misa u 18.00 sati koju predvodi don Krešo Puljić, župnik župe sv. Tome ap. Mostar.
  4. Također u utorak pozivamo sve one koji mogu da u toku dana donesu svoj prilog u hrani kojom ćemo se počastiti nakon večernje svete mise.
  5. U župnom uredu možete uzeti prijavnice za župni vjeronauk od 1. razreda osnovne do 1. razreda srednje škole, a više informacija vezanih za raspored župnog vjeronauka bit će nakon sv. Mateja. Bogu hvala sinoć je bio jako velik odaziv učenika i djelatnika na čelu sa ravnateljicom, na ispovijedi i blagoslovu djece. Nastavimo u tom duhu koračati ovu školsku godinu da budemo kako ponos župe tako i ponos našeg grada.
  6. U župnom uredu, ukoliko još netko želi aktivnije sudjelovati u životu župe, može se prijaviti za čitanje na svetim misama ili za čišćenje crkve.
  7. Crkveni brak žele sklopiti:
    - Antonio Papac, sin Tihomira i Dubravke r. Bijuk iz župe Svih Svetih Đakovo i Ivana Zadro, kći Zdravka i Branke r. Ćurak iz naše župe.
    - Filip Galić, sin Rade i Snježane r. Rotim iz župe Uznesenja BDM Široki Brijeg i Valerija Jurić, kći Stojana i Ljiljane r. Šiljević iz naše župe.
    - Leon Rajič, sin Ivice i Željke r. Petrović iz župe Katedrala Mostar i Marinela Bogdan, kći Marija i Antonele r. Drežnjak iz naše župe.
    - Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

 

Natrag