Župni oglasi Dvadesetsedma nedjelja kroz godinu - 4. listopada 2020.

  1. Sljedeća nedjelja je DVADESETOSMA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su prema redovnom rasporedu u 8.00, 9.30, 11.00 i 18.00 sati.
  2. U subotu nastavljamo sa župnim aktivnostima po redovnom rasporedu kojeg imate u novom broju župnog lista, na oglasnoj ploči i na našoj internet stranici.
  3. Dragi vjernici povodom gospinog mjeseca listopada naši krizmanici i mladi odlučili su izdvojiti svoje vrijeme i uložiti svoj trud kako bi napraviti krunice koje će na dnu crkve biti izložene. Krunice nemaju cijenu, ali naši mladi skupljaju dobrovoljne priloge kako bi nas kako oni kažu ugodno iznenadili za nadolazeći Advent.
  4. Crkveni brak žele sklopiti mladić Tomislav Marić, sin pok. Šimuna i Ive r. Miljko iz župe sv. Marka Cim i djevojka Željka Dominiković, kći pok. Mirka i pok. Ruže r. Marijanović iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Petar Zovko, sin Zvonke i Jadranke r. Knežević iz naše župe i djevojka Marijana Marijanović, kći Joze i Luce r. Bradarić iz župe Doljani.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život! 
  5. U prošlom tjednu u našoj župi preminuli su Božo Ostojić i Marko Čarapina. Molimo se za pokoj njihovih duša.

 

Natrag