Župni oglasi Dvadesetšesta nedjelja kroz godinu - 27. rujna 2020.

  1. Sljedeća nedjelja je DVADESETSEDMA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su prema redovnom rasporedu u 8.00, 9.30, 11.00 i 18.00 sati.
  2. Danas nas je posjetila Hrvatska udruga mladih Središnje Bosne koji nas žele upoznati sa njihovim radom. Ispred crkve će prodavati svoje brošure i radove, a svi prilozi idu za izgradnju škole u Ugandi.
  3. Mogli ste vidjeti još od prošlog tjedna na dnu crkve stoje informativni priručnici o bolesti koja u najvećoj mjeri zahvaća stariju populaciju, a to je Alzheimerova bolest. Budući da je mjesec rujan proglašen kao svjetski mjesec borbe protiv Alzheimerove bolesti Caritas je izdao tri korisna priručnika za obitelji koje skrbe o takvim osobama. Tri su priručnika koja čine cjelinu te ih možete besplatno uzeti na dnu crkve.
  4. U petak, 2. listopada poslijepodne u 16.00 sati biti će sveta misa u groblju u Raštanima za svu nerođenu djecu.
  5. U subotu nastavljamo sa župnim aktivnostima po redovnom rasporedu kojeg imate u novom broju župnog lista, na oglasnoj ploči i na našoj internet stranici.
  6. Crkveni brak žele sklopiti mladić Kristian Marić, sin Križana i Smilje r. Ćorluka iz naše župe i djevojka Ana Perić, kći Frane i Angeline r. Arapović iz župe sv. Franje Asiškog Čapljina.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Boris Zovko, sin Zlatka i Tonke r. Mandarić iz naše župe i djevojka Marijana Rozić, kći Zdravka i Ankice r. Bevanda iz župe Katedrala Mostar.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život! 
  7. U prošlom tjednu u našoj župi preminuli su Iva Soče, Zvonko Banović i Marinko Pandža. Također je preminuo don  Niko Luburić, svećenik Mostarsko-duvanjske biskupije i župni vikar župe Marije Majke Crkve - Katedrala Mostar. Molimo se za pokoj njihovih duša.

 

Natrag