Župni oglasi Dvanaesta nedjelja kroz godinu - 19. lipnja, 2016.

  1. Slijedeća nedjelja je 13. kroz god. Svete mise su redovito u 08.00, 09.30, 11.00 i 18.00 sati. 
  2. Župne aktivnosti nastavljamo po dosadašnjem rasporedu. 
  3. U četvrtak 23. lipnja na uočnicu sv. Ivana Krstitelja zaštitnika župe Stjepan Krst, naša župa organizira zavjetno hodočašće u čast ovoga sveca. Polazak je u četvrtak poslijepodne u 15.30 sati. Molimo sve koji su se prijavili da na vrijeme budu ispred župne crkve. 
  4. Za održavanje crkve: Ob. Pralas 100 KM, Marko Šaravanja 100, Marija Ravlić 100, od krštenja Ivan Jelčić 100, od sprovoda Snježane Rezić 100, krizmanik Josip Bešlić 100, krizmanica Nikolina Marić 100 i krizmanik Josip Zovko 100.. Iskrena hvala svim darovateljima! 
  5. Crkveni brak žele sklopiti mladić Ivo Pandža sin Cvitana i Vinke r. Tomić iz župe Katedrala i djevojka Jozefa Drežnjak kći Joze i Blagice r. Čarapina iz župe sv. Ivana.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Željko Iličić sin Mladena i Zore r. Vlašić iz naše župe i djevojka Marina Raič kći Joze i Janje r. Golemac  također iz naše župe.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  6. Pozivamo sve krizmanike da navrate u župni ured i preuzmu svoje snimke i albume od svete Krizme. Skoro pola ih još nije preuzelo. Ili ne dolaze više na misu ili im ne treba uspomena. Do slijedeće nedjelje ćemo čekati, a nakon toga baciti u smeće…
  7. U prošlom tjednu preminuo Danko Grgić. Molimo se za pokoj njegove duše…

Natrag