Župni oglasi Dvanaesta nedjelja kroz godinu - 25. lipnja 2017.

  1. Slijedeća nedjelja je 13. kroz godinu. Svete mise su redovito u 09.00, 11.00 i 18.00 sati.
  2. Ljetni raspored svetih misa započinje u slijedeću nedjelju 2.srpnja. Raspored je slijedeći: svete mise radnim danom bit će u 7.30 ujutro i u 19 sati navečer. Nedjeljne svete mise bit će ujutro u 8.00 i 9.00 sati, a večernja sveta misa u 19 sati.
  3. U ponedjeljak 26. lipnja održat će se otkrivanje spomen obilježja poginulim braniteljima na Merdžan Glavi. Prijevoz je organiziran ispred spomenika na Rudniku u 9 sati ujutro.
  4. Za održavanje crkve darovali su: od krštenja Mateja Mandića 100 KM, Mato Jajalo 400 KM. Iskrena hvala svim darovateljima.
  5. Crkveni brak žele sklopiti mladić Marko Brekalo sin Željka i Zdenke r. Šaravanja iz župe sv. Marka Cim i djevojka Marijana Planinić kći Boška i Drine r. Ljubić iz naše župe
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Igor Grbeša sin Miroslava i Katarine r. Knezović i djevojka Iris Bagarić kći Drage i Ankice r. Klepić iz naše župe.
    Ako netko zna kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  6. U četvrtak na Petrovdan don Bariša Čarapina slavi 50. godina svećeništva. Svečana sveta Misa bit će u 11 sati u crkvi na Vrdima. Svi koji mogu neka pođu.

 

Natrag