Župni oglasi III. Vazmena nedjelja – 4. svibnja, 2014.

  1. Slijedeća nedjelja je 4. Vazmena – Nedjelja dobrog Pastira, svjetski dan molitve za duhovna zvanja. Svete mise su redovito u 09.00, 11.00 i 18.00 sati.
  2. U utorak nastavljamo pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Ante. Zavjetne molitve ćemo moliti na večernjoj sv. misi u 18.00 sati.
  3. U sljedeći petak nakon večernje svete mise je Klanjanje pred Presvetim Oltarskim sakramentom.
  4. Danas u 15 sati bit će sv. Misa i blagoslov polja u groblju u Orlacu. Raspored blagoslova polja na grobljima u našoj župi, u župi Drežnica a i u ostalim župama u Mostaru imate u novom župnom listu.
  5. Crkveni brak žele sklopiti mladić Dražan Vojvodić sin Milana i Luce r. Rozić iz župe sv. Ivana ap. i ev. i djevojka Anđelka Mikulić kći Dražena i Slave r. Soldo iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Ante Barišić sin Veselka i Anđe r. Gavran iz naše župe i djevojka Tea Bešlić kći Ljube i Dubravke r. Prskalo iz župe Katedrala.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Ante Krešić sin Stojana i Olge r. Leko iz župe sv. Marka Cim i djevojka Ana Šaravanja kći Radovana i Mirijane r. Biokšić iz naše župe.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  6. U iduću subotu vjeronauk nastavljamo prema dosadašnjem rasporedu. Vjeronauk za ovogodišnje krizmanike je u subotu iza večernje sv. Mise kada je ujedno i roditeljski sastanak roditelja ovogodišnjih krizmanika. Molimo roditelje ovogodišnjih kandidata i krizmanike neka dođu u predviđeno vrijeme jer će vaša djeca imati ispit znanja pred vama.
  7. U sljedeću nedjelju je proslava Kraljice Mira u Hrasnu. Svečanu sv. Misu u 11 sati predvodi biskup Ratko Perić. Preporučujemo svima koji mogu neka pođu…
  8. U utorak neće biti tečaja talijanskog jezika.
  9. Župnik župe Drežnica Don Ivan Zovko poziva sve iz Drežnice i Grabovice da dođu u našu župnu crkvu u četvrtak na sv. Misu u 18 sati u i nakon Mise sastanak župljana Drežnice u župnoj dvorani.
  10. U prošlom tjednu u našoj župi preminuli su Luca Marić i Mišo Relota. Pomolimo se za pokoj njihovih duša….

Natrag