Župni oglasi Jedanaesta nedjelja kroz godinu - 12. lipnja, 2016.

  1. Slijedeća nedjelja je 12. kroz god. Svete mise su redovito u 08.00, 09.30, 11.00 i 18.00 sati. 
  2. Sutra je spomendan sv. Ante Padovanskog. Svečana sveta misa i završetak pobožnosti je sutra navečer u 18.00 sati. 
  3. U srijedu u 10 sati kod spomenika poginulim braniteljima 2. bojne rudničke biti će polaganje vijenaca i molitva za pokoj njihovim dušama. Preporučujemo svima koji mogu i žele da dođu…
  4. U srijedu organiziramo biskupijski izlet ministranata. Polazak je ujutro u 8.30 ispred crkve. Svi ministranti koji žele poći neka se prijave i dođu sutra navečer na svetu misu radi dogovora. 
  5. Župne aktivnosti nastavljamo po dosadašnjem rasporedu. 
  6. U četvrtak 23. lipnja na uočnicu sv. Ivana Krstitelja zaštitnika župe Stjepan Krst, naša župa organizira zavjetno hodočašće u čast ovoga sveca za sve vjernike koji se žele priključiti. Bit će prigoda za molitve i zavjete pred odrubljenom glavom sv. Ivana koja je jedina ostala sačuvana od kipa i crkve iz Domovinskog rata. Prijave za hodočašće primamo do slijedeće nedjelje. Prijevoz je besplatan. Molimo sve koji žele da se što prije jave u župni ured. 
  7. U novom broju Glasa koncila izašla je velika reportaža o našoj župi. Na izlazu iz crkve taj broj možete nabaviti kod naših župnih volontera… 
  8. Crkveni brak žele sklopiti mladić Stanko Šimović sin Gojka i Zorice r. Cigić iz župe Čerin i djevojka Žana Golemac kći Vinka i Marte r. Marić iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Ivica Šimunović sin Miroslava i Slavke r. Marić iz župe sv. Ivan i djevojka Andrea Ana-Marija Ivanko kći Veselka i Danice r. Biljaka iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Blaženko Martinović sin Blage i Katice r. Grubišić iz župe Katedrala i djevojka Anamarija Petrović kći Zlatka i Branislave r. Nikšić iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Ivo Bevanda sin Zdravka i Nade r. Đinkić iz naše župe i djevojka Ana Marić kći Vlatka i Zdenke r. Raguž iz župe Blagaj-Buna.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  9. Pozivamo sve krizmanike da navrate u župni ured i preuzmu svoje snimke i albume od svete Krizme…

Natrag