Župni oglasi Jedanaesta nedjelja kroz godinu - 17. lipnja 2018.

  1. Slijedeća nedjelja je 12. nedjelja kroz godinu. Svete mise su redovito u 08.00, 09.30, 11.00 i 18.00 sati.
  2. U župni ured su stigle slike i DVD-ovi od svete Potvrde te ih, oni koji nisu do sad, mogu preuzeti za vrijeme rada župnog ureda.
  3. Za održavanje crkve darovali su: Ana Čarapina 50 KM, Ante Golemac 50 KM, Oton Pehar 100 KM, Željko i Mirjana Vučić 50 KM, krizmanica Marija Golemac 50 KM, Damir Knežević 50 KM, Ljubica Livaja 50 KM. Iskrena hvala svim darovateljima.
  4. U subotu 23. lipnja na uočnicu sv. Ivana Krstitelja zaštitnika župe Stjepan Krst, naša župa organizira zavjetno hodočašće u čast ovoga sveca za sve vjernike koji se žele priključiti. Bit će prigoda za molitve i zavjete pred odrubljenom glavom sv. Ivana koja je jedina ostala sačuvana od kipa i crkve iz Domovinskog rata. Polazak je u subotu ispred crkve u 16.00 sati. Prijave za hodočašće primamo do slijedeće srijede. Prijevoz je 5 KM. Molimo sve koji žele da se što prije jave u župni ured.
  5. Crkveni brak žele sklopiti mladić Željko Boras sin Franje i Luce r. Turić iz župe Blagaj - Buna i djevojka Marina Barić kći Ivana i Radice r. Šakić iz naše župe.
    Ako netko zna kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavjestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život. 

 

Natrag