Župni oglasi Nedjelja Muke Gospodnje - Cvjetnica - 28. ožujka 2021.

  1. Sljedeća nedjelja je SVETKOVINA USKRSNUĆA GOSPODINOVA - USKRS. Svete mise su redovito u 8.00, 9.30 i 11.00 sati. Večernje svete mise na Uskrs neće biti!
  2. U ponedjeljak 29. ožujka ovdje u našoj župi planirana je Uskrsna ispovijed u sljedećim terminima: ujutro u 9.00 sati, poslijepodne u 16.00 sati te navečer u 19.00 sati.
  3. U utorak nastavljamo pobožnost Trinaest utoraka sv. Anti.
  4. U utorak nakon večernje svete mise biti će završni roditeljski sastanak za roditelje prvopričesnika zbog pojedinačnih prigovora nekih roditelja.
  5. Na Veliki Četvrtak u našoj župi biti će Misa Večere Gospodnje u 18.00 sati.
  6. Obredi Velikoga Petka u našoj župi biti će u 18.00 sati.
  7. Na Veliku Subotu crkva će biti otvorena cijeli dan te svi koji žele mogu doći i pomoliti se, a obredi Velike Subote i Misa Bdjenja biti će navečer u 19.00 sati.
  8. U sljedeću subotu neće biti redovnih vjeronaučnih susreta, vjeronauk i ostale župne aktivnosti nastavljamo nakon Uskrsnih blagdana.
  9. Župnik župa Cim i Ilići don Ivan Perić obavijestio je sve one koji posjeduju grobnicu u Djevojačkom groblju u Cimu da novac za kupovinu zemlje za parking tog groblja možete uplatiti preko odbora groblja ili u župnom uredu u crkvi Krista Dobrog Pastira.
  10. Prema uputama koje smo dobili iz našeg mostarskog ordinarijata pozivamo vjernike da u ovim velikim vremenima budemo odgovorni i da po svojoj savjesti slijedimo upute i pazimo jedni na druge.
  11. Večeras nakon večernje svete mise osam mladih glazbenika izvest će vokalno djelo pod nazivom „Via Crucis“.
  12. U prošlom tjednu u našoj župi preminula je Kata Karović Jurčić. Molimo se za pokoj njezine duše.

 

Natrag