Župni oglasi Nedjelja Muke Gospodnje - Cvjetnica - 5. travnja 2020.

  1. Sljedeća nedjelja je SVETKOVINA USKRSNUĆA GOSPODNJEG - USKRS. Svete mise su redovito u 8.00, 9.30 i 11.00 sati.
  2. Ove godine u našoj župi ispovijed starih i nemoćnih biti će podijeljena onima koji se prijave. Bez obzira na to jesu li do sada bili prijavljeni zbog novonastale situacije svi koji žele da im svećenik posjeti stare i nemoćne trebaju nazvati župni ured te ih prijaviti.
  3. U utorak nastavljamo pobožnost Trinaest utoraka sv. Anti.
  4. U četvrtak nastavljamo redovito klanjanje pred Presvetim u 17.30 sati.
  5. Na Veliki Četvrtak u našoj župi u 18.00 sati biti će Misa večere Gospodnje.
  6. Na Veliki Četvrtak svećenici će u procesiji sa Presvetim oltarskim sakramentom proći određenom rutom kroz gradski dio terena župe do benzinske crpke „Čule“ te na taj način blagosloviti vjernike uoči najveće katoličke svetkovine – Uskrsa. Na Veliki Petak procesija će ići glavnom cestom od B.C. „Čule“ pa sve do skretanja za groblje u Raštanima. Detaljna ruta je objavljena na oglasnoj ploči i na našoj internet stranici.
  7. Na Veliki Petak ovdje u našoj crkvi biti će obredi Velikog Petka navečer u 18.00 sati.
  8. Na Veliku Subotu crkva će biti otvorena cijeli dan te svi koji žele mogu doći i pomoliti se. Također od 9.00 pa do 12.00 sati svećenik će biti na raspolaganju za Svetu Ispovijed.
  9. Obredi Velike Subote i Misa Bdjenja biti će u 20.00 sati. Misa će se služiti bez naroda, a prijenos Svete Mise moći ćete pratiti preko društvenih mreža.
  10. Svakim danom od 17.30 sati pa do molitve Oče naš, za vrijeme mise, biti će prigoda za Svetu Ispovijed. Nastojte, koliko možete, prilagoditi se.
  11. Prijenos redovnih svetih misa kao i nadolazećih obreda možete pratiti uživo na društvenim mrežama na profilu našega župnog vikara don Ivana Bijakšića.
  12. Novim odredbama crkvenih i civilnih vlasti unutar crkve može biti maksimalno 5 osoba, te osobe mlađe od 18 i starije od 65 godina ne smiju biti u crkvenim prostorima! Molimo vas da se pridržavate ove odredbe!

 

Natrag