Župni oglasi nedjelja Presvetoga Trojstva - 11. lipnja 2017.

  1. Slijedeća nedjelja je 11. kroz godinu. Svete mise su redovito u 09.00, 11.00 i 18.00 sati.
  2. U utorak je spomendan  sv. Ante. Svečana sveta misa je navečer u 18.00 sati
  3. U četvrtak je svetkovina Tjelova. U našoj župi bit će proslavljena svečanom sv. Misom u 18 sati i procesijom sa liturgijskim pjevanjem na čast sv. Euharistije. Pozivamo posebno naše ovogodišnje prvopričesnike da dođu i donesu korpice sa laticama cvijeća.
  4. Za održavanje crkve darovali su: ob Matković 100 KM, krizmanik Filip Marić 100 KM, Pero Mandić 100 KM, od krštenja Jakov Galić 100 KM, Krešo Vukoja 100 KM, Marko Raguž 50 KM i Luka Rašić 50 KM. Iskrena hvala svim darovateljima.
  5. Crkveni brak žele sklopiti mladić Mario Jakovljević sin Mirka i Milke r. Soldo iz naše župe i djevojka Aldijana Čuljak kći Bože i Ankice r. Bošnjak iz župe sv. Marka u Cimu.
    Ako netko zna kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  6. U slijedeći četvrtak kod spomenika poginulim braniteljima na Rudniku u 10 sati prijepodne će se održati polaganje vijenaca i molitva za pokoj njihovih duša… Pozivamo i potičemo sve vas da pokažemo zahvalnost svima onima koji su za nas darovali svoje živote.

 

Natrag