Župni oglasi Presveto Trojstvo – 15. lipnja, 2014.

  1. Slijedeća nedjelja je 12. kroz god. Svete mise su redovito u 09.00, 11.00 i 18.00 sati.
  2. U četvrtak je zapovjedni blagdan Tijelova – svetkovina presvetoga Tijela i Krvi Kristove. Mise su toga dana ujutro u 09.00 sati (umjesto u 07.30) i navečer u 18.00. Poslije večernje svete Mise u 18.00 sati, upriličit ćemo procesiju s Presvetim oltarskim sakramentom. Molimo našu djecu, a posebno ovogodišnje prvopričesnike, da ponesu korpe sa laticama cvijeća koje će posipati po putu kuda prolazi procesija s Presvetim. Uz euharistijske pjesme u povorci proći ćemo oko naše crkve te ispred crkvenih ulaznih vrata udijeliti svečani blagoslov.
  3. Proba zbora Leptiri je u subotu u 12 sati, a ostala tri zbora Santos, Angelus i Benedikt imaju zajedničku probu u subotu u 16 sati.
  4. Po zakonima Svete Majke Crkve sveti red prezbiterata želi primiti naš župljanin, đakon Ante Čarapina sin Zvonke i Ljubice r. Zovko. Po zamolbi našega biskupa Ratka danas bogoslova Antu navješćujemo sa oltara kao kandidata za svećeničko ređenje. Ante ovih je dana poslao molbu na Biskupski ordinarijat ovdje u Mostaru sa željom da se zaredi za službu svećenika. Ako netko zna za kakvu zapreku ovom svećeničkom ređenju dužan je obavijestiti ovaj župni ured. Đakonu Anti želimo sretan i blagoslovljen budući svećenički život.
  5. Crkveni brak žele sklopiti mladić Igor Kolobara sin Ivice i Ane r. Mihalj iz naše župe i djevojka Arijana Krešo kći Pere i Luce r. Knežević također iz naše župe. Ako netko zna za kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  6. I ove godine organizira se hodočašće na uočnicu svetom Ivanu u Podmilačje. Svi zainteresirani mogu se javiti don Ivanu Periću, župniku u Cimu i Ilićima.
  7. U ovome tjednu u našoj župi su preminuli Ivan Ramljak i Anđa Marušić. Pomolimo se za pokoj njihovih duša.

Natrag