Župni oglasi Prva korizmena nedjelja - 26. veljače 2023.

  1. Sljedeća nedjelja je Druga korizmena. Svete mise prema redovitom rasporedu.
  2. Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju, radovi su u tijeku pa se nadamo do kraja tjedna osjetit dašak topline.
  3. Vjeronauk ovogodišnjih prvopričesnika je prema redovitom rasporedu. Krizmanici doći u ponedjeljak u 20 sati. Učenici ostalih razreda prema redovitom rasporedu. Raspored imate i na oglasnoj ploči. Molimo roditelje da potaknete svoju djecu da redovito dolaze na vjeronauk i na ostale župne aktivnosti.
  4. U srijedu nastavljamo sa pobožnošću sv. Josipu. Molimo za naše obitelji da žive u pravednosti, slozi, ljubavi i miru.
  5. U petak je križni put pa molimo našu djecu da budu dionici križnoga puta.
  6. U subotu je u 9.00 sati proba pjevanja za Leptire, a u 10.00 sati za ministrante.
  7. Hvala Vam na prilozima za pomoć Turskoj i Siriji. Prikupili smo 6.715,00 KM.
  8. Ako Bog da, planiramo župno hodočašće od 16. do 23. travnja 2023. godine. Hodočastit ćemo u Italiju: Asiz, Rim, San Giovanni Rotondo, Monte sant Angelo sul Gargano. Tko planira hodočastiti neka se prijavi do sredine ožujka u župni ured. Cijena hodočašća iznosi 470 €, a kod prijave treba uplatiti 100 € (kotizacija). Broj putnika je ograničen.
  9. Dragi vjernici, ponovno smo dobili dopis o aktivnostima koje sprovodi Odjel za Drugi svjetski rat i poraće oko uređivanja popisa žrtava II. svjetskog rata i poraća. Više informacija na tu temu imate na internet stranici www.grobljemira.com, a u dnu crkve možete uzeti formulare i za sve nejasnoće obratiti se odjelu.
  10. Od tiska imate; Glas Koncila, Radosna vijest, Župni list.
  11. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 1 za čišćenje.
  12. Župa Hrasno organizira pokornička hodočašća u korizmi. Više informacija o toj pobožnosti imate u informativnom letku na dnu crkve i u župnom urednu.
  13. U prošlom tjednu u našoj župi preminuo je Zvonko Božić. Molimo se za pokoj njegove duše.

 

Natrag