Župni oglasi Sedma uskrsna nedjelja - 8. svibnja, 2016.

  1. Slijedeća nedjelja je svetkovina Duhova. Svete mise su redovito u 08.00, 09.30, 11.00 i 18.00 sati.
  2. Danas popodne u 16 sati na groblju u Orlacu je sveta misa blagoslova polja, a u četvrtak, 12. svibnja u 16 sati na groblju u Raštanima.
  3. U utorak nastavljamo pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Ante.
  4. U slijedeću subotu organiziramo izlet za naše pjevače, volontere i ministrante. Planiramo poći u posjetu župi Novi Travnik. Polazak je u subotu ujutro u 8 sati, a povratak je u večernjim satima. Molimo sve roditelje da do srijede telefonski ili u župnom uredu prijave djecu koji su aktivni u pjevačima ili ministrantima da znamo koliko će nas ići.
  5. U utorak navečer u 19.30 vjeronauk za ovogodišnje krizmanike. Neka svi obavezno dođu.
  6. Za održavanje crkve: Ivan Turić 50 KM, od krštenja Patrik Planinić 100, od krštenja Matej Lesko 100, od krštenja Marija Ćorić 50, od krštenja Karla Kordić 100, Jasna Šarić 50 i od krštenja Mia Marija Knezović 100 KM. Iskrena hvala svim darovateljima! 
  7. Crkveni brak žele sklopiti mladić Domagoj Marić sin Jure i Ruže r. Hrkać iz naše župe i djevojka Ines Gagro kći Želimira i Marije - Maje r. Tomić iz župe sv. Ivana.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  8. U našoj župi se organizira ljetna škola klavira za djecu i mlade. Svi koji se žele prijaviti neka pogledaju plakat ispred crkve na oglasnoj ploči.
  9. U prošlom tjednu u našoj župi je preminuo Cmiljan Bekavac. Molimo se za pokoj njegove duše…

Natrag