Župni oglasi Svetkovina Presvetoga Trojstva - 12. lipnja 2022.

  1. Sljedeća nedjelja je DVANAESTA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete Mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30, 11.00 i 18.00 sati.
  2. U srijedu u 10h je molitva na trgu II: bojne rudničke za poginule branitelje. Dođimo i pomolimo se za one koji su život dali za Domovinu.
  3. U četvrtak je svetkovina Presvetoga tijela i krvi Kristove - Tijelovo (Brašančevo), svete Mise su po nedjeljnom rasporedu u 8.00, 9.30, 11.00 i 18.00 sati, gdje će pod Misom u 18h biti i svečana Tijelovska procesija.
  4. Dragi župljani, kao što smo već najavili naša župa planira hodočašće, od 16. - 18. lipnja. Na hodočašće polazimo ako Bog da u četvrtak na Tijelovo u 21.00 sat s parkinga župne crkve.
  5. Dio župljana nas je zamolio da bi pošao na uočnicu svetom Ivi u Podmilačje. Prijaviti se možete u ured u ovome tjednu, a o cijeni karte i polasku bit ćete obaviješteni sljedeće nedjelje.
  6. Crkveni brak žele sklopiti mladić Ivan Kanceljak, sin Vlade i Marije r. Kiš iz župe sv. svetog Petra i Pavla Mostar i djevojka Nikolina Šaravanja, kći Radovana i Mirjane r. Biokšić iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Mario Vukojević, sin Predraga i Vere r. Puljić iz naše župe i djevojka Katarina Petrović, kći Marka i Ankice r. Kovačević iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Filip Zeljko, sin Gordana i Maje r. Lasić iz župe svetog Ivana ap. i ev. Mostar i djevojka Ana Vučić, kći Blage i Kate r. Kvesić iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Zrinko Perić, sin Brune i Zdravke r. Obradović iz župe svetog Josipa Radnika - Domanovići i djevojka Andrea Jurić, kći Miroslava i Davorke r. Drinovac iz naše župe.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život!
  7. Na dnu crkve imate novi broj Naših Ognjišta i Crkve na kamenu i Glasa Koncila.
  8. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 4 za čišćenje.
  9. U prošlom tjednu u našoj župi preminuo je Ivan Bevanda. Molimo se za pokoj njegove duše.

 

Natrag