Župni oglasi Treća nedjelja kroz godinu - 21. siječnja 2018.

  1. Slijedeća nedjelja je Četvrta nedjelja kroz godinu. Svete mise su u 8.00, 9.30, 11.00 i 18.00 sati.
  2. U župnom uredu možete pretplatiti crkveni tisak za sljedeću godinu te nabaviti kalendare i izmiriti svoje godišnje obaveze prema župnom uredu. Crkveni tisak možete pretplatiti još do sljedeće nedjelje.
  3. Za održavanje crkve darovali su: Franjo Soče 50 KM, Kristijan Golemac 50 KM, Ankica Galić 50 KM, Zdravko Marić 50 KM, Vlado i Nevenka Bevanda 100 KM, Marica Cigić 50 KM, Ivan Lovrić 50 KM. Iskrena hvala svim darovateljima.
  4. U subotu započinjemo redoviti župni vjeronauk. Raspored je objavljen u novom župnom listu.
  5. Tečaj njemačkog jezika. Svi koji su zainteresirani mogu se prijaviti na broj koji se nalazi na oglasnoj ploči. Prijave traju do kraja siječnja.
  6. Dragi vjernici, večeras, pola sata prije večernje svete mise započinjemo veliku devetnicu u čast našega nebeskog zaštitnika svetoga Mateja. Kroz narednih devet mjeseci, svakog 21. u mjesecu molit ćemo ovu devetnicu i razmatrati otajstva Isusova života o kojima govori evanđelist Matej, stavljajući se pod njegov zagovor i moleći od svemogućega Boga milost i zaštitu za sebe i sve koji su nam mili, kao i za cijelu našu župnu zajednicu, domovinu i narod. Potičemo Vas da se što više odazovete na ovu pobožnost, tako da budemo uistinu sol zemlje i svjetlost svijeta, na što nas Gospodin i poziva preko Matejeva evanđelja. Dobro došli!

 

Natrag