Župni oglasi Treća uskrsna nedjelja - 14. travnja 2024.

  1. Sljedeća nedjelja ječetvrta uskrsna. Svete mise su po redovnom rasporedu.
  2. U utorak, nastavljamo pobožnosti trinaest utoraka u čast sv. Anti. Uz večernju svetu misu bit će i pobožnost sv. Anti uz prigodnu propovijed.
  3. Vjeronauk za 5., 6., i 7. razred je u utorak u 9 sati i popodne u 15 sati, a vjeronauk za 8. i 9. razred je u utorak u 10 sati i popodne u 16 sati. Molimo djecu da budu redovita na župnom vjeronauku i napominjemo da je župni vjeronauk uvjet za primanje pričesti i krizme.
  4. U srijedu naši ovogodišnji prvopričesnici trebaju vratiti svoje haljine. Prijepodne u 9 sati i poslijepodne u 15 sati.
  5.  "Izbori za zastupnike u Sabor Republike Hrvatske za konzularno područje Generalnog konzulata Republike Hrvatske u Mostaru održat će se  u utorak i srijedu, 16. i 17. travnja 2024. godine u zgradama Ekonomskog i Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, Matice Hrvatske b. b., pod Bijelim Brijegom.
  6. Biračka mjesta bit će otvorena za glasovanje oba navedena dana, 16. i 17. travnja 2024., u vremenu od 7 do 19 sati."
  7. U četvrtak 18. 4. 2024. u 19 sati u galeriji kraljice Katarine Kosače biti će Večer posvećena papi Benediktu 16. Knjigu pod naslovom „Što je kršćanstvo, posljednji spisi i Benedikt 16 učitelj vjere predstaviti će: mons. Ratko Perić, dr. fra Tomislav Pervan i mr. Petar Marija Radelj. Dobro došli.
  8. Ulaznice za veliki humanitarni koncert duhovne glazbe “Vjerujem”, koji će se održati 8. lipnja 2024. na stadionu pod Bijelim Brijegom, možete kupiti u župnom uredu. Cijena ulaznice je 15 KM. Podržimo ovaj hvale vrijedan projekt i podržimo udrugu Otac.
  9. U subotu, u 9.00 sati, je proba pjevanja za Leptire, u 10.00 sati proba za ministrante, a u 11.00 sati je proba pjevanja za ovogodišnje krizmanike i učenike 9. razreda.
  10. Više od godinu dana s raznim umjetnicima se promišlja uređenje oltarišta. O svemu smo vam ranije govorili a novosti oko istoga spomenemo na vrijeme.
  11. Od tiska imate: Glas koncila, Svjetlo riječi, Radosnu vijest, Crkvu na kamenuiNaša ognjišta.
  12. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 4 za čišćenje. Pozivamo sve one koji se žele nanovo uključiti u čišćenje crkve da se prijave u župni ured.

 

 

Natrag