Župni oglasi Tridesetdruga nedjelja kroz godinu - 12. studenoga 2017.

  1. Sljedeća nedjelja je 33. kroz godinu. Svete mise su u 8.00, 9.30, 11.00 i u 18.00 sati navečer.
  2. Za održavanje crkve darovali su: Ana Čarapina 50 KM, od krštenja Hermana Pandže 50 KM i od krštenja Luke i Elene- Lucije Zadro 100 KM. Iskrena hvala svim darovateljima.
  3. Crkveni brak žele sklopiti mladić Marin Dičerdi sin Marka i Gordane r. Pudar iz naše župe i djevojka Sanja Grubišić kći Drage i Zdenke r. Prce iz župe sv. Ivana.
    Ako netko zna kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavjestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  4. U srijedu u 19 sati u crkvi sv. Petra i Pavla u Mostaru održat će  se koncert duhovne glazbe mladih crkvenih zborova na kojem će nastupiti naš župni zbor Angelus.
  5. U subotu 18. studenoga u 18 sati u našoj župnoj crkvi održat će se sveta misa zadušnica za sve poginule branitelje hrvatskoga naroda, posebno one iz Vukovara kojih se sjećamo ovih dana. Nakon svete mise ćemo se s upaljenim svijećama uputiti u Vukovarsku ulicu na zajedničku molitvu u 19 sati. Sve vas pozivamo da u što većem broju pokažemo svoju ljubav i zahvalnost poginulim braniteljima čijom žrtvom smo sačuvali dom i domovinu.
  6. Naša župa organizira hodočašće u Lurd krajem travnja sljedeće godine. Stigao je plan puta te ga možete preuzeti u župnome uredu. Svi koji su zainteresirani mogu se prijaviti u župnom uredu.
  7. U sljedeću subotu nastavljamo s redovitim župnim vjeronaukom i ostalim aktivnostima.
  8. U prošlom tjednu u našoj župi preminuo je Ivan Matić. Molimo se za pokoj njegove duše. 

 

Natrag