Župni oglasi Trinaesta nedjelja kroz godinu - 2. srpnja 2017.

  1. Slijedeća nedjelja je 14. kroz godinu. Svete mise po ljetnom rasporedu su ujutro u 8.00 i  09.00 h  i navečer u 19.00 sati.
  2. Za održavanje crkve darovali su: Ankica i Drago Bagarić 200 KM, od krštenja Ive Kraljević 50 KM, od krštenja Noe Karačića 50 KM, Luca Kolobarić 100 KM, Mario Planinić 100 KM, od krštenja Martina Božića 100 KM, od krštenja Marije Karlušić 100KM. Iskrena hvala svim darovateljima.
  3. Podsjećamo sve ovogodišnje prvopričesnike koji još nisu vratili prvopričesničke haljine da ih u toku ovoga tjedna donesu u župni ured.
  4. Sutra je patron župe sv. Tome Apostola na Bijelom brijegu. Svečana sveta misa je u 18 sati. Preporučujemo svima koji mogu da sudjeluju u ovom slavlju.
  5. Crkveni brak žele sklopiti mladić Tibor Filipović sin Davorina i Nadežde r. Dereta iz župe sv. Franje u Čapljini i djevojka Ana Pekić kći pok. Dragana i Dragice r. Pinjušić iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Mario Šarić sin Stipana i Anđe r. Novaković iz župe sv. Petra i Pavla i djevojka Anđela Mikulić kći Marina i Inge r. Hrkać iz naše župe.
    Ako netko zna kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

 

Natrag