Župni oglasi - USKRS - VAZAM - 9. travnja 2023.

  1. Sljedeća nedjelja je 2. USKRSNA. Svete mise su po redovitom rasporedu. Na misi u 11.00 sati je prva sveta pričest pa vas molimo da ostavite prostor roditeljima naših prvopričesnika. Hvala na razumijevanju.
  2. Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
  3. U utorak, 11. travnja u 11.00 sati naši će ovogodišnji prvopričesnici u crkvi imati probu, a u 12.00 sati probu će imati naši ovogodišnji krizmanici.
  4. U utorak, nastavljamo pobožnosti trinaest utoraka u čast sv. Anti. Uz večernju svetu misu bit će i pobožnost sv. Anti uz prigodnu propovijed.
  5. Ispovijed ovogodišnjih prvopričesnika, krizmanika te njihovih roditelja i kumova bit će u četvrtak 13. travnja u 16.00 sati.
  6. Dragi hodočasnici, planiramo za vas susret u četvrtak u 19.00 sati u župnoj crkvi. Ukoliko netko nije dostavio osobni dokument s kojim putuje neka ga tada ponese. Želimo vam Božji blagoslov!
  7. U subotu će u našoj župi biskup msgr. Petar Palić u 11.00 sati podijeliti sakrament sv. Krizme. Krizmanicima, roditeljima i kumovima neka je sretno i s Božjim blagoslovom.
  8. Dragi župljani hvala vam na daru za misije za maslinove grančice. Darovali ste 2.207,00 KM.
  9. Dragi vjernici u župnom uredu možete nakon svetih misa kupiti ulaznice za veliki humanitarni koncert duhovne glazbe “Vjerujem” koji će se održati 10. lipnja 2023. na stadionu pod Bijelim Brijegom. Cijena ulaznice je 15 KM. Prilozi od ulaznica idu za naš Caritas i centar Marija - Naša nada. Veliko hvala udruzi “Otac” na gesti ljubavi.
  10. Od tiska imate; Glas Koncila, Naša ognjišta, Crkvu na kamenu i Župni list.
  11. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 7 za čišćenje.
  12. U prošlom tjednu preminuli su naši župljani Janja Paponja, Ivo Karačić i Filipa Pušić. Molimo se za pokoj njihovih duša.

 

Natrag