Tropletovi dani kulture

HKZ Troplet u okviru Tropletovih dana kulture već godinama organizira Molitveni pohod (hodočašće) za Domovinu Tropletovih izvidnika (djeca iz VII., VIII. i IX. razreda osnovne škole). Nakon procesije, sv. mise i ručka (vojnički grah za sve) slijedi posjet crkvi i muzeju u franjevačkom samostanu u Kraljevoj Sutjesci te razgledanje kulturno-povijesnih i umjetničkih sadržaja.

Opširnije …

Proslava sv. Luke evanđelista

Župa sv. Luke Ilići, 18. listopada, slavi svog nebeskog zaštitnika. Na plakatu imate sve informacije o sve tri večeri trodnevnice kao i za sam balgdan sv. Luke.

Opširnije …

Sveta misa u mostarskoj Katedrali povodom početka nove akademske godine

Sveta Misa za početak nove akademske 2021./2022. godine održat će se u mostarskoj Katedrali u ponedjeljak 11. listopada 2021., u 12.00 sati.

Opširnije …

Misa za obitelji nerođene djece

U subotu, 2. listopada u 16.00 sati, na Rimokatoličkom groblju u Raštanima biti će sveta misa za sve roditelje nerođene djece da im Gospodin udijeli snagu da nastave hrabro koračati naprijed.

Opširnije …

Završetak "Godine Božje Riječi"

Dragi župljani na blagdan sv. Jeronima u Mostarskoj Katedrali u 18.00 sati biti će sveta misa kojom će se zaključiti „Godina Božje Riječi“. Više o tome možete pročitati u ovom dokumentu.

Opširnije …