Zahvala don Antoniu Krešiću

Po odluci našega biskupa Petra Palića, župni vikar don Antonio Krešić od danas prelazi na novu službu u župu Uznesenja Blažene Djevice Marije Prisoje. Don Antoniu za ove nepune dvije godine rada i zalaganja želimo zahvaliti na svemu što je učinio u našoj župi na veću slavu Božju.

Opširnije …

Marijo, Majko, molbu nam primi!

HRASNO – U svetištu Kraljice Mira u Hrasnu, koje pripada Trebinjsko-mrkanskoj biskupiji, bilo je veoma svečano u nedjelju 12. svibnja. Kraljica Mira slavi se svake godine u ovoj župi na drugu nedjelju u svibnju kada obilježavamo i Majčin dan.

Opširnije …

Misa u crkvi Aracoeli u Rimu i grob kraljice Katarine

Danas u 18.00 sati biskupi BK-a BiH slavit će sv. misu u crkvi Aracoeli u Rimu u kojoj se nalazi grob Katarine Kosača-Kotromanić, supruge bosanskog kralja Stjepana Tomaša i pretposljednje bosanske kraljice u povodu 600. obljetnice njezina rođenja.

Opširnije …

Program misnih slavlja u Rimu

U subotu 4. svibnja u 18 sati biskupi BK-a BiH slavit će sv. misu u crkvi Aracoeli u Rimu u kojoj se nalazi grob Katarine Kosača-Kotromanić, supruge bosanskog kralja Stjepana Tomaša i pretposljednje bosanske kraljice u povodu 600. obljetnice njezina rođenja.

Opširnije …

Misom na grobu Sv. Petra biskupi BK-a BiH započeli pohod „ad limina“

Biskupi BK-a BiH započeli su svoj redoviti pohod „ad limina“ u Rimu, na blagdan Sv. Filipa i Jakova, 3. svibnja, slavljem svete mise na grobu prvaka apostola Sv. Petra u njemu posvećenoj bazilici u Vatikanu.

Opširnije …