Patron župe i obljetnica posvete crkve sv. Mateja u Mostaru 21. rujna 2020.

U petak 18. rujna započinje trodnevnica i duhovna obnova u našoj župi, a program je sljedeći!

Opširnije …

Mise u Grabovici, na Vrdima te u Šarića Groblju u Gornjoj Drežnici

U srijedu, 9. rujna u 11 sati u Grabovici kod spomenika civilnim žrtvama Domovinskoga rata započinjemo molitvom za poginule. Nakon toga nastavljamo molitvom križnog puta na našoj „Grabovičkoj kalvariji“ i nakon toga slijedi sveta misa koju predslavi dr. vlč. Oliver Jurišić, profesor na KBF-u u Sarajevu.

Opširnije …

Slavlje Male Gospe u Jablanici

Dragi župljani, bliži se blagdan Male Gospe koji će biti obilježen trodnevnicom i svečan misom u Jablanici. Župnik don Marko rado poziva sve one koji imaju želju i mogu da dođu. U nastavku teksta možete pročitati program predviđene prigode.

Opširnije …

Životopis novoimenovanog mostarsko-duvanjskog biskupa i trebinjsko-mrkanskog apostolskog upravitelja Petra Palića

Sveti Otac Franjo imenovao je dosadašnjeg hvarskog biskupa i generalnog tajnika Hrvatske biskupske konferencije Petra Palića novim mostarsko-duvanjskim biskupom i trebinjsko-mrkanskim apostolskim upraviteljem, objavila je u subotu, 11. srpnja 2020. godine, Apostolska nuncijatura u Hrvatskoj. U nastavku donosimo životopis mons. Palića.

Opširnije …

Naši krizmanici 2020.

Subota, 4. srpnja, bila je poseban dan za našu župnu zajednicu. Svečanu sv. Misu predvodio je don Željko Majić, generalni vikar.

Opširnije …