"I Mostar za Vukovar svijetli" - galerija

U četvrtak, 18. studenoga, nakon večernjih svetih misa puk se iz svih župa na čelu sa svojim župnicima uputio u Vukovarsku ulicu. Ondje je kod križa obilježeno sjećanje na Vukovar uz paljenje svijeća i zajedničku molitvu. Molitvu su ove godine predvodili svećenici iz župe sv. Petra i Pavla Mostar. U nastavku pogledajte nekoliko slika toga događaja.

Opširnije …

Sportska sekcija za mlade

Dragi mladi, sportska sekcija župe sv. Mateja poziva sve zainteresirane da se prijave. Ove godine slavi se dvadeset godina naše Međužupne lige Hercegovine koja postoji u našim hercegovačkim biskupijama. Prijave uskoro kreću! Očekujemo Vas i veselimo se Vašem dolasku.

Opširnije …

"I Mostar za Vukovar svijetli"

U četvrtak, 18. studenog u 18.00 sati će se u našoj župnoj crkvi slaviti sv. Misa zadušnica za sve poginule branitelje hrvatskoga naroda, posebno one iz Vukovara kojih se posebno sjećamo ovih dana.

Opširnije …

Večer filma za djecu prvog i drugog razreda

U večernjim satima imali smo druženje za naše prvašiće i drugašiće. Umjesto njihova redovitog vjeronauka, gledali su animirani film za djecu pod nazivom sv. Terezija Avilska.

Opširnije …

Srce Ti se moje cijelo predaje

U našoj župi, 11. studenoga 2021., s početkom u 20 sati, započelo je klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom za mlade. Na duhovno-meditativnoj večeri okupilo se više od tri stotine mladih i studenata kako mostarskih, tako i drugih biskupijskih župa.

Opširnije …