Kolovoz 2021

Župni oglasi Dvadesetdruga nedjelja kroz godinu - 29. kolovoza 2021.

- Sljedeća nedjelja je DVADESETTREĆA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su ujutro u 8.00 i 9.30 te poslijepodne u 19.00 sati.
- Predstavljanje novih svećenika.

Opširnije …

Obiteljski vikend u Emausu

Dragi župljani u duhovno-obrazovnom Centru Emaus u Potocima u petak, subotu i nedjelju biti će obiteljski vikend na temu „Obitelj, zajednica razgovora i razumijevanja“. Bilo bi lijepo da se i iz naše župne zajednice netko prijavi na ovaj obiteljski vikend, da poboljšamo svoju komunikaciju jedni prema drugima, a u isto vrijeme i razumijevanje koje nam je toliko potrebno.

Opširnije …

Župni oglasi Dvadesetprva nedjelja kroz godinu - 22. kolovoza 2021.

- Sljedeća nedjelja je DVADESETDRUGA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su ujutro u 8.00 i 9.30 te poslijepodne u 19.00 sati.
- Crkveni brak žele sklopiti mladić Robert Ljubić, sin pok. Miljenka i Julije r. Filipović iz župe sv. Luke Ilići i djevojka Darija Zelenika, kći Marinka i Ljilje r. Lukić iz naše župe.
Crkveni brak žele sklopiti mladić Petar Lukić, sin Gorana i Slavice r. Jozinović iz naše župe i djevojka Iva Maglica, kći Dragana i Tanje r. Nikić iz župe sv. Ilije Novi Šeher
- Ako netko zna za kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

Opširnije …

Župni oglasi Svetkovina Uznesenja Blažene Djevice Marije - 15. kolovoza 2021.

- Sljedeća nedjelja je DVADESETPRVA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su ujutro u 8.00 i 9.30 te poslijepodne u 19.00 sati.
- Naša susjedna župa Goranci danas slavi svoj patron te preporučujemo svima koji žele i mogu da pođu na misu u 11.00 sati koju predvodi naš biskup Petar Palić.
- Dragi vjernici kao što već znate prema odredbi mjesnog ordinarijata ispred nas je vrijeme župnih premještaja stoga će u četvrtak 19. kolovoza večernju svetu misu predvoditi naš biskup msgr. Petar Palić na kojoj će predstaviti novoga župnika.

Opširnije …

Župni oglasi Devetnaesta nedjelja kroz godinu - 8. kolovoza 2021.

- Sljedeća nedjelja je SVETKOVINA UZNESENJA BDM – VELIKA GOSPA. Svete mise su ujutro u 8.00 i 9.30 te poslijepodne u 19.00 sati.
- Naša susjedna župa Goranci slavi svoj patron te preporučujemo svima koji žele i mogu da pođu na misu u 11.00 sati koju predvodi naš biskup Petar Palić.
- Crkveni brak žele sklopiti mladić Andrija Krištić, sin Nikole i Ljube r. Radoš iz HKM Ingolstadt i djevojka Josipa Marić, kći Zdravka i Zdravke r. Bošković iz naše župe.
- Crkveni brak žele sklopiti mladić Davor Vučić, sin Marinka i Emilije r. Jurić iz naše župe i djevojka Patricija Knezović, kći Drage i Marije r. Džidić iz župe sv. Marka Cim.
- Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

Opširnije …