Rujan 2021

Misa za obitelji nerođene djece

U subotu, 2. listopada u 16.00 sati, na Rimokatoličkom groblju u Raštanima biti će sveta misa za sve roditelje nerođene djece da im Gospodin udijeli snagu da nastave hrabro koračati naprijed.

Opširnije …

Završetak "Godine Božje Riječi"

Dragi župljani na blagdan sv. Jeronima u Mostarskoj Katedrali u 18.00 sati biti će sveta misa kojom će se zaključiti „Godina Božje Riječi“. Više o tome možete pročitati u ovom dokumentu.

Opširnije …

Župni oglasi Dvadesetšesta nedjelja kroz godinu - 26. rujna 2021.

- Sljedeća nedjelja je DVADESETSEDMA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati. Danas je ujedno i dan Trebinjsko-mrkanske biskupije, više o tome imate na našoj internet stranici.
- U subotu, 2. listopada u 16.00 sati, na Rimokatoličkom groblju u Raštanima biti će sveta misa za sve roditelje nerođene djece da im Gospodin udijelu snagu da nastave hrabro koračati naprijed.
- Na blagdan sv. Jeronima u Mostarskoj Katedrali u 18.00 sati biti će sveta misa kojom će se zaključiti „Godina Božje Riječi“.
- Od sutra pa do subote 2. listopada molit će se krunica u 18.00 sati na Jelinu grobu u Krivodolu, a u nedjelju 3. listopada na Jelinu grobu slaviti će se sveta misa u 11.00 sati. Svi koji žele i mogu neka pođu.

Opširnije …

28. obljetnica pogibije hrvatskih branitelja na Vrdima

Dragi župljani u subotu 2. listopada u 11. sati na Vrdima obilježit će se 28. godišnjica stradanja hrvatskih branitelja. Svi koji žele mogu se zaputit te odat počast poginulim hrvatskim braniteljima.

Opširnije …

Proslava sv. Mateja, zaštitnika naše župe

Svečano i dostojanstveno župa sv. Mateja apostola i evanđelista u Mostaru proslavila je 21. rujna blagdan svoga nebeskog zaštitnika. Euharistijsko slavlje proslave nebeskoga zaštitnika i obljetnice posvete crkve predvodio je don Krešo Puljić, župnik župe sv. Tome u Mostaru

Opširnije …