2017

Župni oglasi Četvrta Vazmena nedjelja - 7. svibnja 2017.

Slijedeća nedjelja je 5. Vazmena. Svete mise su redovito u 09.00, 11.00 i 18.00 sati. U slijedeći petak u 16.00 sati je misa blagoslova polja na groblju u Raštanima. U utorak nastavljamo pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Ante. Zavjetne molitve ćemo moliti na večernjoj sv. misi u 18:00 sati.

Opširnije …

Susret hrvatske katoličke mladeži u Vukovaru

U subotu 29. i nedjelju 30. travnja naša je župa sudjelovala na desetom jubilarnom susretu hrvatske katoličke mladeži koji se održavao u Vukovaru, gradu Heroja. Zajedno u grupi sa župama Blagaj – Buna i Stolac zaputili smo se zajedno 29. travnja u ranim jutarnjim satima prema Slavoniji.

Opširnije …

Župni oglasi Treća Vazmena nedjelja - 30. travnja 2017.

Slijedeća nedjelja je 4. Vazmena. Svete mise su redovito u 09.00, 11.00 i 18.00 sati. U slijedeću nedjelju u 16.00 sati je misa blagoslova polja na groblju u Orlacu. U utorak nastavljamo pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Ante. Zavjetne molitve ćemo moliti na večernjoj sv. misi u 18:00 sati. U slijedeću subotu nastavljamo sa župnim vjeronaukom po dosadašnjem rasporedu. Napominjemo krizmanike da je njihov dolazak na vjeronauk OBVEZAN!

Opširnije …

Župni oglasi Druga Vazmena nedjelja - 23. travnja 2017.

Slijedeća nedjelja je 3. Vazmena. Svete mise su redovito u 09.00, 11.00 i 18.00 sati. U utorak nastavljamo pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Ante. Zavjetne molitve ćemo moliti na večernjoj sv. misi u 18.00 sati. Crkveni brak žele sklopiti mladić Marin Kovačević sin Vladimira i Zore r. Šilić iz župe sv. Ivana Mostar  i djevojka Željka Vidović kći Željka i Mirjane r. Milinković iz naše župe. Crkveni brak žele sklopiti mladić Miroslav Rastovac sin Uglješe i Ive r. Margeta iz župe sv. Ivana u Mostaru i djevojka Matea Šantić kći Dragana i Anele r. Lovrić iz naše župe. Ako netko zna kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavjestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

Opširnije …

Naši Prvopričesnici 2017. godine

Bogu zahvalni, ove godine u našoj župi sakrament Prve svete pričesti primilo je 73 prvopričesnika. Ovdje donosimo njihova imena: Antonio Arapović, Ana Batarilo, Klara Bevanda, Marijo Bevanda, Antonela Bogeljić, Ivano Bošnjak, Marko Čuljak, Mihaela Ćorić, Josip Ćuže, Gabrijel Damjanović Crnjac, Emilija Dolić, Lukas Dragoje, Tomo Drežnjak, Miran Džidić, Tara Galić, Antonijo Golemac, Gabrijel Golemac, Robert Golemac.......

 

Opširnije …