2021

Roditeljski sastanci

U ponedjeljak, 22. studenoga navečer u 20.00 sati biti će roditeljski sastanak za roditelje ovogodišnjih prvopričesnika. U utorak, 23. studenoga navečer u 20.00 sati, bit će roditeljski sastanak za roditelje ovogodišnjih krizmanika, neka na sastanak dođu i krizmanici.

Opširnije …

Župni oglasi - Krist Kralj - 21. studenoga 2021.

- Sljedeća nedjelja je PRVA NEDJELJA DOŠAŠĆA. Svete mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
- U ponedjeljak, 22. studenoga navečer u 20.00 sati biti će roditeljski sastanak za roditelje ovogodišnjih prvopričesnika.
- U utorak, 23. studenoga navečer u 20.00 sati, bit će roditeljski sastanak za roditelje ovogodišnjih krizmanika, neka na sastanak dođu i krizmanici. Bilo bi lijepo da oba roditelja dođu i budu sudionici na roditeljskom sastanku.
- Vjeronauk i ostale župne aktivnosti nastavljamo po redovnom rasporedu kojeg imate na oglasnoj ploči i na našoj internet stranici.

Opširnije …

"I Mostar za Vukovar svijetli" - galerija

U četvrtak, 18. studenoga, nakon večernjih svetih misa puk se iz svih župa na čelu sa svojim župnicima uputio u Vukovarsku ulicu. Ondje je kod križa obilježeno sjećanje na Vukovar uz paljenje svijeća i zajedničku molitvu. Molitvu su ove godine predvodili svećenici iz župe sv. Petra i Pavla Mostar. U nastavku pogledajte nekoliko slika toga događaja.

Opširnije …

Sportska sekcija za mlade

Dragi mladi, sportska sekcija župe sv. Mateja poziva sve zainteresirane da se prijave. Ove godine slavi se dvadeset godina naše Međužupne lige Hercegovine koja postoji u našim hercegovačkim biskupijama. Prijave uskoro kreću! Očekujemo Vas i veselimo se Vašem dolasku.

Opširnije …

"I Mostar za Vukovar svijetli"

U četvrtak, 18. studenog u 18.00 sati će se u našoj župnoj crkvi slaviti sv. Misa zadušnica za sve poginule branitelje hrvatskoga naroda, posebno one iz Vukovara kojih se posebno sjećamo ovih dana.

Opširnije …