Advent u Caritasu

“Vrijeme došašća (adventa) u kojem se nalazimo ispunjeno je našim duhovnim hodom, rastom, obiteljskom molitvom i odricanjem. To je vrijeme koje nas poziva da budemo humani i činimo dobra djela. Stoga su u Caritasu hercegovačkih biskupija ove godine odlučili sudjelovati u „adventskom programu“ postavljajući u dvorištu Caritasovog socijalnog i upravnog centra u Mostaru (u Zagrebačkoj ulici) adventsku kućicu u kojoj će biti izložene rukotvorine korisnika iz radionicama za osobe s invaliditetom.

Kućica će biti otvorena svakim radnim danom u vremenu od 9 – 15 i od 17 – 20 sati, a nedjeljom od 7.30 do 13 sati. U to vrijeme će korisnici uz pomoć volontera i djelatnika Caritasa biti na raspolaganju svim zainteresiranima koji žele doći posjetiti i kupiti nešto.

Kupovinom ovih proizvoda priuštit ćete sebi ili nekoj dragoj osobi vrijedan i neobičan dar, ali istodobno pomoći i podržati Caritasove aktivnosti za osobe s invaliditetom.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti telefonski na broj 036/328-916 i(li) elektronski na mail caritas-mostar@tel.net.ba
Jer mi ŽIVIMO LJUBAV.”

Natrag