Humanitarni koncert duhovne glazbe "Srce za Ugandu"

Veliki humanitarni koncert duhovne glazbe "Srce za Ugandu" bit će održan u petak 2. veljače u 20 h u Velikoj dvorani Gripe u Splitu. Na koncertu će nastupiti: Vanessa Mioč, fra Marin Karačić, sestre Palić, zbor Mihovil i sestre Ramljak. Specijalni gost će biti Dražen Zečić. Molitveni dio predvodit će don Ivan Zovko.
Organizator ovog humanitarnog koncerta je Župa Gospe Fatimske u Splitu koja želi pomoći našem misionaru don Jakoslavu Baniću u započinjanju izgradnju nove misije Gospe Fatimske u Ugandi, mjestu Karmoja.
Ova nova misija uključuje izgradnju pastoralno – edukacijskog centra za djecu i mlade, utočište za najsiromašnije, crkvu, osnovnu školu, dječji vrtić te poljoprivredno dobro.
Oni koji su spriječeni prisustvovati koncertu ovaj projekt mogu podržati donacijom skenirajući link koji se nalazi na plakatu.
Ulaznice se mogu kupiti preko interneta na linku adriaticket. com, a u fizičkom obliku u Župi Gospe Fatimske u Splitu, sakralnoj radnji Sveta Klara, kao i u Tisak media centru u City centru one.

Natrag