Župni oglasi 22. kroz god – 31. kolovoza, 2014.

  1. Slijedeća nedjelja je 23. kroz god. Svete mise su u redovitom rasporedu u 08.00, 09.30 i večernja u 19.00 sati.
  2. Raspored župnih aktivnosti: u subotu u 10 sati je ministrantski sastanak, u 12 sati je proba zbora „Leptiri“, u 16 sati proba zbora „Santos“, u 17 sati zbora „Angelus“
  3. Župni upravitelj župe Drežnica don Ivan Zovko obavještava sve vjernike kako će se u utorak 9.rujna ove godine obilježiti spomen na sve nedužno pobijene katolike Hrvate Grabovice. Križni put i Sv. Misa toga dana je u 11 sati koju predvodi generalni vikar naših biskupija don Željko Majić.
  4. Crkveni brak žele sklopiti mladić Dario Šego sin Maria i Vesne r. Soldo iz naše župe i djevojka Sanda Ćubela kći Ante i Branke r. Boras iz župe Blagaj-Buna.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Zoran Ilić sin Blaške i Nade r. Šimić iz naše župe i djevojka Irena Glavaš kći Ivanka i Lucije r. Antić iz Katedralne župe.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  5. Danas se sa ovim nedjeljnim svetim misama opraštamo od našeg župnog vikara don Pere Miličevića kojega naš mjesni biskup šalje na postdiplomski studij Kanonskog prava u Rim. Iskreno mu zahvaljujemo na predanom svećeničkom radu u ovoj župi kroz prošle dvije godine. U njegovom budućem svećeničkom životu, radu i studiju želimo mu puno Božjeg blagoslova i uspjeha na njivi Gospodnjoj. Preporučujemo ga i u vaše molitve.

Natrag