Župni oglasi 26. kroz godinu - 28. rujna, 2014.

  1. Slijedeća nedjelja je 27. kroz god. Svete mise su redovito u 8.00 sati rana misa, u 9.30 dječja misa,  pučka misa za narod u 11.00 sati i večernja misa za mlade u 18.00 sati. 
  2. Na blagdan Anđela čuvara, u četvrtak, 2. listopada slavit ćemo sv. Misu na groblju u Raštanima u 17 sati za svu nerođenu djecu, koja su namjerno ili nenamjerno abortirana. Izmolit ćemo i prigodne molitve na grobu za nerođenu djecu u kojemu su već sahranjeno troje nerođene djece. Pozivamo vas sve da dođete u Raštane u  četvrtak i svetom misom i molitvom preporučimo svu začetu i još nerođenu djecu da ih Anđeli čuvari čuvaju u pod zaštitom Oca nebeskog. 
  3. U petak započinjemo pobožnost klanjanja u našoj crkvi nakon večernje svete mise. 
  4. Raspored župnih aktivnosti imate na župnoj web stranici, na oglasnoj ploči i u novom župnom listu. 
  5. Na početku nove školske godine pozivamo sve koji se žele uključiti u naše crkvene zborove i Leptire i Santose i Angeluse i Benedikte da se jave u župni ured i tako uključe u aktivno u crkveno pjevanje koje je dvostruka molitva. Također planiramo osnovati i zbor starijih osoba koji bi pjevao redovito na ranoj misi u 8.00 sati. Stoga potičemo sve koji žele Boga još više slaviti da se jave i da što prije uredimo kvalitetnije crkveno pjevanje u našoj župi.  
  6. Tečaj njemačkog jezika započinje sutra navečer u 18.30. Molimo sve koji su se prijavili da dođu. Na tečaj talijanskog se nije prijavio dovoljan broj kandidata stoga neće biti tog tečaja. 
  7. Crkveni brak žele sklopiti mladić Vidoje Raič sin Ivana i Bernardice r. Kuzman iz župe Dračevo i djevojka Anita Vujinović kći Slavka i Marinke r. Mandić iz naše župe.  Ako netko zna za kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život. 
  8. U prošlom tjednu u našoj župi su preminuli Tihomir Miletić i Nikola Šitum. Molimo se za pokoj njihovih duša…

Natrag