Župni oglasi 4. vazmena - 26. travnja, 2015.

 1. Slijedeća nedjelja je 5. uskrsna nedjelja. Svete mise su redovito u 08.00, 09.30, 11.00 i 18.00 sati.
 2. U utorak nastavljamo pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Ante, a u petak pobožnost klanjanja pred Presvetim.
 3. Vjeronauka ovaj tjedan neće biti zbog prvosvibanjskih praznika. Posebno napominjemo svim članovima župnih zborova da obavezno dođu u subotu navečer u 19.00 sati zbog priprema za pjevanje na svetoj misi s Papom u Sarajevu.
 4. Crkveni brak žele sklopiti mladić Mirko Jovanović sin Božidara i Marije r. Jakovina iz naše župe i djevojka Olivera Nikolić kći Slobodana i Vesne r. Prce iz župe Čapljina.
  Crkveni brak žele sklopiti mladić Marko Šimić sin Slobodana i Dragice r. Martinović iz župe Katedrala i djevojka Sanda Skoko kći Zlatka i Silvane r. Jurić iz naše župe.
  Crkveni brak žele sklopiti mladić Damir Lasić sin Zorana i Zdravke r. Bevanda iz župe Katedrala i djevojka Ana Musa kći Mladena i Nade r. Bambir iz naše župe.
  Ako netko zna za kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
 5. Za hodočašće u Sarajevo na susret s svetim ocem Papom u našoj župi se već prijavilo puna tri autobusa vjernika. Oni koji bi htjeli ići a nisu se stigli prijaviti neka pokušaju u drugim župama naći koje slobodno mjesto.
 6. Sljedeću nedjelju 3. svibnja, u 19 sati, biskup Ratko Perić u mostarskoj će Katedrali predvoditi sv. Misu za jedinstvo kršćana, povodom 75. godišnjice osnivanja Zajednice iz Taizéa. Na Misu su osobito pozvani svi oni koji su zadnjih godina i desetljeća sudjelovali u nekom od susreta koje je organizirala Zajednica iz Taizéa.

Natrag