Župni oglasi 6. vazmena - 10. svibnja, 2015.

  1. Slijedeća nedjelja je 7. uskrsna nedjelja. Svete mise su redovito u 08.00, 09.30, 11.00 i 18.00 sati.
  2. Prekosutra u utorak, 12. svibnja u 16 sati je sveta misa i blagoslov polja na groblju u Raštanima. 
  3. U utorak nastavljamo pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Ante, a u petak pobožnost klanjanja pred Presvetim. 
  4. U četvrtak, 14. svibnja u 19:30 u našoj župi bit će ispit svih krizmanika a također i proba za sam dan svete Krizme. Molimo sve krizmanike da obavezno dođu. 
  5. U petak navečer u katedralnoj dvorani predavanje će održati predavač akademik Vladimir Paar. Govorit će o odnosima znanosti i vjere. Preporučujemo svima da ne propuste čuti ovo predavanje, a posebno roditeljima naših krizmanika i prvopričesnika. Ovaj vrsni akademik na pristupačan način prezentira i objašnjava mnoge zablude koje današnji svijet servira kao istinu. Pođite u petak navečer u 18.30 u Katedralu. 
  6. Vjeronauk i župne aktivnosti ovaj tjedan nastavljamo prema dosadašnjem rasporedu. Posebno napominjemo svim članovima župnih zborova da obavezno dođu u subotu navečer u 19.00 sati. 
  7. U drugu nedjelju na blagdan Duhova naš župni zbor „Leptiri“ gostuje i nastupa u župi Aladinići. Molimo roditelje do slijedeće subote da nam jave ako netko od članova zbora ne može taj dan ići. 
  8. Crkveni brak žele sklopiti mladić Goran Škegro sin + Žarka i Branke r. Čolak iz župe sv. Ivana i djevojka Matea Anić kći Ivana - Samira i Jasmine r. Vrljić iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Matej Damjanović sin Vlade i Mladenke r. Bukovac iz Katedralne župe i djevojka Bojana Nikolić kći Miroslava i Gordane r. Kordić iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Rade Zucić sin Florijana i Gordane r. Grbavac iz župe Grude i djevojka Martina Pehar kći Mladena i Valerije r. Jozić iz naše župe.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

Natrag