Župni oglasi Četvrta korizmena nedjelja - 19. ožujka 2023.

  1. Sljedeća nedjelja je Peta korizmena. Svete mise su prema redovitom rasporedu.
  2. Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
  3. U ponedjeljak 20. ožujka ispovjedit ćemo naše stare i bolesne. Ukoliko još ima netko za ispovijed neka se prijavi u ured. Sutra se slavi sv. Josip svečana misa u 18.00 sati. U našoj Katedrali je proslava zaštitnika naše biskupije a na večer otvaranje Biskupijske galerije.
  4. Vjeronauk ovogodišnjih prvopričesnika i krizmanika je prema redovitom rasporedu. Učenici ostalih razreda o nastavku vjeronauka biti će na vrijeme obaviješteni.
  5. U utorak, nastavljamo pobožnosti trinaest utoraka sv. Anti. Uz večernju svetu misu bit će i pobožnost sv. Anti uz prigodnu propovijed.
  6. U četvrtak, 23. ožujka duhovni pokret mladih Mi ViDiMo organizira tribinu na kojoj će gost predavač biti franjevački provincijal fra Jozo Grbeš. Tema je: “Kad’ ću ako neću sad’?”. Mladi Dobro došli!
  7. U duhovno obrazovnom - centru Emaus je korizmena duhovna obnova za bračne parove. Susret je planiran za 23.ožujka 2023. s početkom u 17.00 sati. Prijaviti se možete u župnom uredu.
  8. U petak je križni put stoga molimo vjeroučenike naše župe da budu dionici križnoga puta.
  9. Hvala Vam na prilozima za Nedjelju solidarnosti, prikupili smo 4.862,00 KM.
  10. U subotu je u 9.00 sati proba pjevanja za Leptire, a u 10.00 sati za ministrante.
  11. Ako Bog da, planiramo župno hodočašće od 16. do 23. travnja 2023. godine. Ima još koje mjesto. Oni koji su se prijavili donijeti ostatak novca za hodočašće i važeće dokumente.
  12. U nedjelju 26. ožujka, hodočastit ćemo Kraljici mira u Hrasno. Krizmanicima je u planu hodočastiti u sklopu vjeronauka. Krizmanici i ostali koji su se prijavili doći u 12.45 ispred župe.
  13. Ženidbeni navještaj; Crkveni brak žele sklopiti Luka Drmać, sin Ivice i Dijane r. Lesko iz župe sv. Petra i Pavla, Mostar i Melani Šarić, kći Stjepana i Jasne r. Škobić iz naše župe. Vjenčanje je predviđeno 14.4. 2023. g. u našoj župi. Ako netko zna za kakvu zapreku ovom vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  14. Od tiska imate; Glas Koncila, Mak, Radosna vijest, Crkva na kamenu, Naša ognjišta i Župni list.
  15. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 4 za čišćenje.
  16. Jučer je preminuo naš župljanin Zvonko Krešić. Molimo se za pokoj njegove duše.

 

Natrag