Župni oglasi Četvrta nedjelja došašća - 18. prosinca 2016.

  1. Sutra je u našoj župi božićna ispovijed za sve župljane. Termini su ujutro u 9.00 sati i poslijepodne u 16.00 i 19. sati. Dođite sutra na svetu ispovijed u navedenim terminima jer do Božića neće biti prigode za svetu ispovijed osim za teške bolesnike. Ako netko ne može sutra doći na svetu ispovijed, u župnom listu imate raspored ispovijedanja u ostalim župama pa neka se tome prilagodi.
  2. U utorak popodne u 17.00 sati na trgu 2. bojne rudničke (kod ambulante) organizira se druženje pod nazivom „Božić na Rudniku“. Bit će prigoda za druženje, pjesmu, uz kuhano vino i grah. Sve vas pozivamo da se pridružite radosnom božićnom druženju na našem Trgu branitelja. 
  3. U petak nakon večernje svete mise naša djeca i mladi će izvesti u župnoj dvorani Božićnu predstavu. Sve vas pozivamo da svojim dolaskom nagradite njihov trud.
  4. Pobožnost misa zornica u Došašću završava na badnje jutro.
  5. U subotu je Badnji dan. Preporučuje se post i nemrs. Sveta misa – Božićna polnoćka će biti ovdje u crkvi točno u ponoć. Sve vas pozivamo da ovu svetu noć dočekamo i proslavimo zajedno.
  6. U nedjelju je Svetkovina rođenja Isusova - Božić. Svete mise su samo prijepodne u 09.00 i 11.00 sati. Večernje mise na Božić nema.
  7. U župnom uredu možete pretplatiti crkveni tisak za sljedeću godinu te nabaviti kalendare i božićne svijeće i izmiriti svoje godišnje obaveze prema župnom uredu.
  8. Božićni blagoslov obitelji ćemo započeti nakon Nove godine 2 siječnja. Cjelokupan raspored blagoslova obitelji bit će u novom župnom listu.
  9. Za održavanje crkve darovali su: Zoran Andrić 50 KM, Veselko Ivanko 100 KM, Željko Marojević - Glibo 100 KM, ob Džidić 50 KM i Mirko Gugić 100 KM. Iskrena hvala svim darovateljima.
  10. U prošlom tjednu u našoj župi je preminula Šima Vladić. Molimo se za pokoj njezine duše.

Natrag